Caută
Close this search box.

In cautarea unui loc de munca

loc de muncaDe multe ori ne întrebam ce este în mintea angajatorului atunci când ne intervievează pentru ocuparea jobului pentru care noi am aplicat și pe care ni-l dorim atât de mult. Ne facem griji în privința ținutei noastre vestimentare din ziua interviului, a aspectului nostru, a limbajului folosit și chiar și în privința gesturilor sau a controlului emotivității. Căutăm pe site-urile de joburi articole care ne indică toate aceste lucruri, îi intrebăm pe alții care au fost puși în aceeași postură cum decurge un interviu, ș.a.m.d. Emoțiile de dinainte de interviu nu se termină odată cu acesta. Ne vin in minte tot felul de întrebări. Oare angajatorul îmi va trimite un răspuns în cazul unei eventuale respingeri? Daca nu primesc niciun răspuns, oare cum l-aș putea aborda într-un e-mail prin care să-i solicit acest răspuns? Ce ar trebui să fac mai departe? Încotro mă îndrept dacă sunt respins? Oare imi caut jobul potrivit? Oare nu cumva imi pierd timpul mergând la interviuri pentru joburi ale caror activități nu mă încântă, nu mă fac să mă simt împlinit? Dar dacă primesc un raspuns pozitiv, oare cum va fi să lucrez în această companie? Oare mă vor accepta colegii? Oare șeful mă va agrea, oare voi putea să mă ridic la inălțimea așteptărilor pe care le-am creat în timpul interviului?

Răspunsurile la toate aceste întrebări se găsesc acum într-o singură carte. Extreme Training pune la dispoziția tuturor celor care se află în căutarea unui loc de muncă din zona București – Ilfov cartea ‘’Ești genial oricum – Angajat sau Angajator’’ . Publicația a fost coordonată de Managerul de Proiect dr. Marian Rujoiu în colaborare cu echipa site-ului de recrutare e-Jobs și cu trainerii Extreme Training și se oferă gratuit tuturor persoanelor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Parcurgerea fiecărei secțiuni din carte ne face să fim mai aproape de jobul dorit și de construirea unei cariere profesionale. Cartea oferă o gama întreagă de resurse informaționale și operaționale necesare celor care se află în căutarea activă a unui nou loc de muncă, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cunostințele și de a identifica și evalua oportunitățile. Ba chiar mai mult, prin proiectul ‘’Fii Genial’’ – proiect finanţat de Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de şanse şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Extreme Training oferă tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din zona București – Ilfov un curs de Agent Vânzari la finalul căruia se obține diploma atestată de CNFPA (Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților) – curs acreditat de statul român și recunoscut în Uniunea Europeana.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!