Caută
Close this search box.

Încă o oportunitate: Conferinţa “Antreprenoriat – succes în afaceri”

Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România organizează Conferința de informare antreprenorială “Antreprenoriat-succes in afaceri”,
miercuri, 30 noiembrie 2011, orele 19:00, în incinta Sălii Senatului a Universității Politehnica București (Corp R, etaj 2)
.

Evenimentul îşi propune identificarea şi detalierea oportunităţilor oferite de iniţierea unei afaceri pe cont propriu, precum şi îndrumarea optimă pentru atingerea succesului. În cadrul acestei conferinţe va fi detaliat conceptul de antreprenoriat de către un participant activ din domeniu, fiind prezentată o modalitate de reușită în afaceri și ceea ce presupune aceasta din perspectiva unei persoane care a găsit calea spre reușită în business.

Persoanele care doresc să participe la conferinţa “Antreprenoriat-succes in afaceri” pot confirma participarea până luni, 28.11.2011, printr-un mail la tineriantreprenoridesucces@gmail.com în care să fie menţionat numele participantului sau la tel. 0737514526, persoană de contact dra. Andreia Ion. Ulterior, persoanele interesate vor primi detalii suplimentare despre desfăşurarea evenimentului.

Evenimentul se va desfășura în cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”. Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL și Uniunea Naţională a Tuturor Studenților din România. Obiectivul proiectului vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. In acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!