Caută
Close this search box.
[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

Diferenţele dintre bărbaţi şi femei la nivel de analiză, gândire, comportament, acţiuni, sentimente, nevoi sunt evidente. Poate nu este o veste bună, dar orice demersuri în schimbarea unuia sau a altuia dintre ei sunt nerealizabile, în primul rând, datorită structurii hormonale şi genetice diferite care au o mare contribuţie în definirea noastră ca bărbaţi sau femei.

Există, totuşi, o soluţie mai simplă decât schimbarea, aceea de a înţelege aceste diferenţe. John Gray vorbeşte despre toate acestea în cadrul conferinţei şi explică de unde pornesc ele, cum să le acceptăm şi cum să ne comportăm cu persoanele de sex opus din viaţa noastră astfel încât să avem relaţii de muncă, de cuplu, de afaceri sau de prietenie constructive şi fericite.

Sesiunea I: Bărbații și femeile la locul de muncă

Ce vei învăța?

Ce rezultate vei avea:

Îți va fi de folos dacă:

Masterclass John Gray
Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus

În data de 17 noiembrie 2015, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, a venit în România, unde a susținut această conferința, care a fost foarte apreciată de toți participanții. Dacă doriți să vedeți conferința susținută de John Gray (care a fost un real succes) plus alte 14 module oferite de acesta pentru aprofundarea relațiilor de cuplu, puteți da click aici.

Sesiunea II: Bărbaţii şi femeile în cuplu

Ce vei învăța?

Ce rezultate vei avea:

Îți va fi de folos dacă:

Sesiunea III: Bărbaţii şi femeile în negociere

Ce vei învăța?

Ce rezultate vei avea:

Îți va fi de folos dacă:

Cartea de vizită a lui John Gray

John a inspirat numeroase companii prezente în Fortune 500, asociații nonguvernamentale și instituții educaționale cu speech-urile sale care livrează acele momente ”aha” fiecărei audiențe. Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dintre bărbați și femei la locul de muncă și acasă.

John ajută bărbații și femeile să înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Abordarea sa combină tehnici specifice de comunicare cu zona de sănătate, alegeri de nutriție care ceează chimia neuronală și corporală pentru sănătate, fericire, dragoste de durată. Nenumăratele sale cărți, workshop-uri, video-uri și seminarii asigură perspective practice pentru a gestiona stresul eficient și pentru a îmbunătăți relațiile pe toate planurile vieții și dragostei.

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume . Cărțile sale despre relații și sănătate s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare și au fost traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune.

john gray
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!