Caută
Close this search box.

John Gray a venit în România

Legendarul John Gray, autorul bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus a venit pentru prima dată în România!

John Gray Romania

Când două planete se ciocnesc, Marte și Venus, acestea se pot contopi pentru totdeauna într-una singură sau din contră, pot rămâne separate, însă afectate pentru totdeauna.

În data de 17 noiembrie 2015, John Gray, celebrul autor al bestseller-ului Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus, a venit în România, unde a susținut această super conferință foarte apreciată de toți participanții. Dacă doriți să vedeți conferința susținută de John Gray (care a fost un real succes) plus alte 14 module oferite de acesta pentru aprofundarea relațiilor de cuplu, puteți da click aici.

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

John Gray

Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, și sunt prezentate inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dintre bărbați și femei la locul de muncă și acasă și felul cum pot fi gestionate aceastea.“Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relații al planetei. Toți românii care doresc, au ocazia unică de a-l vedea, a-l simți, a învăța chiar de la el și de a se lăsa insipirați de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente ”aha” atât de necesare fiecărei audiențe, astfel că, nu doar vom învăța cum să evitămăm conflicte inutile, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viața noastră lucrurile cu adevărat importante., declară Marian Rujoiu, inițiatorul și coordonatorul evenimentului și manager al Extreme Training.

Doritorii pot afla detalii complete despre acest masterclass prin click aici.

Relațiile și iubirea

Probabil nu există cuvinte mai pline de semnificații decât acestea: emoție, iubire, pasiune, furie, inimi frânte, conflicte, trădare, rutină, bucurie, afecțiune. Când vorbim despre relații, ne referim la toate aceste lucruri și nu numai pentru că probabil de multe ori în viața noastră nimic nu este mai important decât relația de cuplu.

Putem avea un job grozav, copii superbi, o sănătate de fier, libertate financiară, tărie emoțională, însă fără a avea cu cine să împărtășești toate aceste lucruri, nu poți spune decât că ”ceva lipsește”. Însă acest ceva, pe cât este de mic, pe atât se va mări pe zi ce trece.

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!