Caută
Close this search box.

Jurnalul National „Fii genial” -un proiect pentru locuri de munca

Pe data de 19 Ianuarie 2011 la sediul Extreme Training a avut loc conferinta de presa pentru lansarea proiectului ” Fii genial” finantat din fonduri europene

Autor : Dana Scarlat , 20 Ianuarie 2011, Jurnalul National

Proiectul „Fii genial!”, finanţat din fonduri europene, a fost lansat ieri, la Casa Studenţilor din Bucureşti, de compania Extreme Training, în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL. Proiectul reprezintă o şansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, urmând ca beneficiarii să fie consiliaţi şi instruiţi în orientarea profesională, ca angajaţi sau angajatori, în funcţie de criterii vocaţionale.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot completa începând de astăzi formularul de înscriere de pe site-ul proiectului, www.fii-genial.ro, urmând a fi evaluaţi şi selectaţi pentru a primi consiliere gratuită în cadrul acestui program finanţat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”. „Dintre aplicanţi vor fi selectate 120 de persoane care vor beneficia de cursuri acreditate, iar 40 de persoane vor beneficia de consultanţă gratuită în vederea demarării unei afaceri”, a explicat Marian Rujoiu, managerul proiectului. Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 şi se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012, adresându-se per­soanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov, indiferent de sex, vârstă, categorie socială, convingeri politice sau religioase, respectând astfel princi­piul egalităţii de şanse.

Autor : Dana Scarlat , 20 Ianuarie 2011, Jurnalul National

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!