Aveţi redat mai jos un extras video din ultimul curs de negociere. Marian Rujoiu explica ce ar trebui să faci sau să nu faci atunci când negociezi. Trucurile prezentate sunt folosite de negociatorii experimentaţi pentru a intra rapid pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorul. Totodată, în cazul în care foloseşti aceste instrumente de limbaj non-verbal vei fi mai persuasiv şi mai convingător.  Dacă ţi-a plăcut filmul, distribuie-l pe facebook mai departe, oferă-i un like şi/sau comentează-l!

Limbajul trupului la masa negocierilor

Marian Rujoiu, specialist in negociere, este trainer, coach și manager în cadrul Extreme Training. Totodată, Marian este autorul cărții Biblia Negociatorului. Pentru mai multe informații despre cursul „Tehnici esentiale de negociere” pe care Marian Rujoiu îl susține în cadrul Extreme Training vă rog să apăsați aici.

7 răspunsuri

 1. Imi place filmuletul si sunt de aceeasi parere cu tine pana la treaba cu zambetul (intervalul 13:05 – 13:15) pentru ca eu am incercat sa zambesc la „tanti” de la taxe si impozite si….. nimic :)))

 2. negociere cu limbaj non verbal===pai daca iti intelegi din priviri pe cel cu care vei negocia esti cu un pas inainte si astfel vei cistiga,insa nu toti suntem cititori in stele si nici prea versati sa -l
  citim pe cel de linga noi==asa ca daca intilnesti persoana potrivita esti un fericit(oricre dintre noi)
  ===nu trebuie neaparat sa urmezi sfaturile bibliei ca sa fii un credincios,insa sa cunosti invataturi din biblie nu strica nimanui===indiferent despre care biblie se vorbeste.
  tocmai deaceea se spune ca ,,ai carte ai parte „dar….tot timpul exista un dar,,teoria ca teoria
  insa praftica te maninca „====deaceea eu sunt adeptul legislatiei,, cu legea in mina ”
  ==0rice inspector resure umane trebuie in orice clipa ca expunerile sale sa fie incadrate pe un anume articol dintr-o lege==in caz contrar angajam PSIHOLOGI si facem teoria CHIBRITULUI.

 3. interesanta expunerea! as mai adauga ceva cu care m-am confruntat: diferentele mari de varsta intre cei doi negociatori poate duce la un esec al negocierii! de exemplu eu nu as negocia nimic cu tine!

  1. nu inteleg in ce sens diferenta de varsta ar duce la esec, ai putea da mai multe detalii?

  2. Din experienta de om de vanzari ( eu fiind studenta) nu am intilnit niciodata oameni cara sa zica ca nu vorbesc cu mine pentru ca sunt un copil pe langa ei.
   O persoana este interesata de ceea ce ii propui si profesionalismul cu care il abordez, nu varsta pe care o ai.
   PS: Sunt oameni cu o varsta remarcabila care nu stiu sa negocieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!