Caută
Close this search box.

Lupul de pe Wall Street vine in Romania

Jordan Belfort - Lupul de pe Wall Street

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în România pe 18 noiembrie 2014, în cadrul unei conferințe organizate de Extreme Training. Personaj real al vieții de pe Wall Street, omul care în anii 90 câstiga un milion de dolari pe săptămână și-a construit astăzi un stil de training care îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire educațională sau statut social, ajutându-l să obțină reușite, abundență și succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica.

Jordan Belfort se va afla în premieră în România, la invitația Extreme Training, si va susține în data de 18 noiembrie 2014 o conferință în cadrul căreia va dezvălui secretele din spatele succesului său excepțional, metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. Și vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

În „Lupul de pe Wall Street”, Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii 90. Poate ceea ce este însă mai puțin cunoscut, este faptul că Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charisma excepțională, un maestru al vânzărilor și al persuasiunii și un om cu mult schimbat față de personajul prezentat în film.

În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de a-și utiliza, în mod etic, toate calitățile care l-au îmbogățit rapid în anii 90, când câștiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune și vânzări deprinse în perioada aceea pot să îi aducă câștiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect și legal. Tehnicile sale au fost testate pe piața deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate și sistematizate în propria sa metodă de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker și trainer și își utilizează abilitățile și cunoștințele de vânzare și persuasiune pentru a îi învăța pe alții cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obține mai mult de la viață și cum pot face toate aceste lucruri în mod etic pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesăbuite.

Pentru mai multe informații despre Jordan Belfort, despre conferință sau pentru rezervarea unui loc, puteți vizita pagina oficială.

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 și care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale.

[button_1 text=”Rezervă-ți acum loc la eveniment!” text_size=”32″ text_color=”#000000″ text_bold=”Y” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”Y” text_shadow_vertical=”1″ text_shadow_horizontal=”0″ text_shadow_color=”#ffff00″ text_shadow_blur=”0″ styling_width=”1″ styling_height=”4″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”14″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#ffff00″ styling_gradient_end_color=”#ffa035″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”1″ drop_shadow_horizontal=”0″ drop_shadow_blur=”1″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”Y” inset_shadow_vertical=”0″ inset_shadow_horizontal=”0″ inset_shadow_blur=”0″ inset_shadow_spread=”1″ inset_shadow_color=”#ffff00″ inset_shadow_opacity=”50″ align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/”/]

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!