Curs Managementul stresului - Extreme TrainingManagementul stresului este abilitatea fiecăruia dintre noi de a face faţă presiunilor de zi cu zi. Prin managementul stresului se urmăreşte iniţial identificarea cauzelor acestor presiuni şi apoi reechilibrarea şi reducerea reacţiei prelungite a corpului la factorii interni sau externi cauzatori de stres, prin aplicarea unor tehnici specifice.

 Abilitati dobandite la finalul cursului:

La finalul acestui training participanţii dobândesc următoarele cunoștințe și abilități:

 Cui se adreseaza Cursul Managementul Stresului?

Trainingul se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și optimizeze stilul de viață, precum și celor care doresc să eficientizeze anumite aspecte ale vieții personale sau relațiile cu ceilalți.

 Structura Cursului Managementul Stresului:

Ce este stresul?

Stabilirea ”rețetei” personale de gestionare a stresului:

 Metoda de lucru

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70% aplicații practice și 30% teorie. Dintre metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții. Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

 Trainer Managementul stresului – Alina NeagoeAlina Neagoe - Trainer Extreme Training

Alina Neagoe este psiholog clinician specialist și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.

Formare în Tehnica Interviului Motivațional. Formare la nivel național și internațional în domeniul comportamentelor adictive.

Taxa de participare/Inscriere

Valoare investiţie – Taxa standard de participare este de 990 lei. Dacă te înscrii și achiți până la data de 15 august 2015 , vei beneficia de prețul de 690 lei.

Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 ron.

Dacă dumneavoastră, ca şi companie, doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 ron/persoană.

 Ce include taxa de participare? 

 CERTIFICARE

Diploma cursuri Extreme Training - cursuri pentru companiiLa absolvirea cursului se obţine un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului din dreapta. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus la CV-ul dumneavoastră.

Locul, data si orele desfasurarii cursului

Trainingul va avea loc în Bucureşti. Pentru mai multe detalii privind localizarea sălii de curs şi a mijloacelor de transport accesați secțiunea Contact.

Programul desfăşurării cursului:grupa in formare

Cum ma inscriu?

Rezervarea unui loc la acest curs se poate face conform instrucțiunilor ce urmează: Trebuie să apăsați butonul “ÎNSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”, situat atât în partea de sus, cât și în cea de jos a paginii. Pentru înscrierea la două sau mai multe cursuri diferite, navigați pe site la modulele care vă interesează și apăsați din nou “ÎNSCRIE-TE ACUM LA ACEST CURS”. Atenție! Înscrierea online vă oferă posibilitatea de a vă rezerva rapid un loc, în doi pași simpli:

În timp ce navigați pe site, cursurile la care doriți să vă înscrieți se memorează automat, urmând ca după ce v-ați definitivat opțiunile să apăsați butonul “Emite factura” și să înregistrați apoi numele și datele de contact ale participanților.

Facturare si plata

Această formulă online de înscriere are avantajul că va transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat este posibil ca unele servere să considere e-mail-ul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox. Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste  într-un document Word) Varintele de plată sunt următoarele:

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată al reducerii! De regulă, factura fiscală în original se înmânează în prima zi a cursului. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/Întrebări Frecvente), ne poți suna sau ne poți scrie un e-mail dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training.
Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

3 răspunsuri

 1. Buna ziua,
  As vrea sa stiu cand mai organizati cursul de Managementul Stresului și al Emoțiilor Distructive.
  Multumesc,
  cristina Vladu

  1. Buna Cristina,
   Multumim pentru interesul fata de acest curs. In acest moment gura este in formare astfel ca te invit sa urmaresti agenda noastra pentru a putea vedea cand stabilim o noua sesiune si sa te abonezi si la newsletter pentru a fi la curent cu ultemile noutati.
   Multumesc!

  2. Buna Cristina,
   Pentru acest curs avem grupa in formare astfel ca te rog sa urmaresti agenda noastra pentru a putea vedea cand s-a format grupa si de asemenea te poti abona la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu ultimile noutati.
   O zi faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!