Manuela este Trainer HR Training&Development în cadrul Extreme Training și un practician experimentat cu peste 14 ani de experiență în resurse umane, un consultant HR renumit, un trainer capabil și un profesionist care înțelege problemele reale cu care se confruntă managerii HR din România. Aceste competențe sunt completate de responsabilități precum:

  • conceperea şi promovarea programelor de formare de peste 3 ani;
  • crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up;
  • colaborarea cu reprezentanţii HR ai companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire;
  • crearea suportului de curs în concordanţă cu nevoile identificate;
  • de evaluarea şi raportarea post-instruire.

Manuela a susținut traininguri cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resursei umane în organizații (recrutare, selecție, integrare la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, stabilirea tipului de cultură organizațională, eficientizarea activității, motivarea angajaților, identificarea nevoii de formare).

Vezi ce spun participanții despre Manuela Trușcă și cursurile pe care le susține

Testimoniale scrise - participanți cursuri susținute de Manuela Trușcă:

Daniela Valentina Hornea, Daewoo Mangalia Heavy Industries

Am fost foarte plăcut surprinsă de amabilitatea și buna pregătire a trainerului. Am participat cu plăcere și am acumulat multe cunoștințe în domeniu. O să recomand cu drag și altor persoane acest curs.

Nicoleta Văduva, Aparegio Gorj

Este un curs de care ai nevoie la orice vârstă și care te ajută să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Andreea Nistoroiu

Este un curs foarte bun, trainerul o persoană de nota 20 și mi-ar plăcea să revin cu drag oricând.

Mihaela Burisuc, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov

Este un curs interactiv, afli multe informații. Trainerul are o superpregătire în domeniile resurse umane, management și comunicare.

Camelia Roxana Chiriac

4 zile de excepție! Recomand tuturor celor care vor informații utile și bine structurate să vină cu încredere pentru că au numai de câștigat.

Paula Cătălina Aramă, Medical Cermed

Am avut o experiență minunată. Am învățat lucruri noi, modalități de aplicare a legilor în vigoare. Trainerul este foarte bine pregătit și foarte apropiat de noi, cursanții. Informațiile oferite sunt bine sistematizate. Recomand acest curs tuturor persoanelor, nu doar celor din resurse umane.

Julieta Pintilie, Comisia Europeană

Cursul a fost intensiv, am acumulat multe cunoștințe noi. Trainerul este o persoană excepțională, cu multă experiență în domeniu care a știut să structureze într-o manieră comprehensbilă și agreabilă întregul curs.

Nicoleta Malache, Casa de Cultură

Aș vrea să  vă mulțumesc pentru felul în care a fost predat acest curs. Felicitări d-nei Manuela Trușcă pentru priceperea de a se face înțeleasă. Am înțeles, prin acest curs, să aplic corect Codul Muncii și tot ce ține de atribuțiile inspectorului de resurse umane.

Melania Dunăvățu, Carrefour România

A fost un curs foarte interesant, intercativ, care m-a determinat să mă gândesc serios la alegerea profesiei de Inspector Resurse Umane. Felicitări și mulțumesc!

Nicolae Gîrlea, Aparegio Gorj

Sunt mulțumit și bucuros că am ales să particip la acest curs. Am apreciat metodele practicate de trainer și modul cum au fost transmise informațiile. O să recomand cunoscuților, prietenilor și colegilor să vi se adreseze la momentul când vor considera că au nevoie de un curs făcut cu responsabilitate. Stimă!

Georgiana Brudaru, Conex Distribution SA

Un curs foarte interesant și extrem de dinamic la care am avut ocazia să primesc răspunsuri la întrebări sau nelămuriri pe care le aveam. Cursul este interactiv, îți oferă posibilitatea să cunoști persoane noi, situații similare și soluții pentru roblemele discutate. Cu  SAsiguranță voi participa și la alte cursuri organizate de Extreme Training.

Diana Elena Ciocioiu

Chiar dacă am fost singurul participant fără experiență din grup și nu am avut contact cu codul muncii până acum, trainerul s-a adaptat situației și m-am integrat fără probleme, iar informațiile primite au fost pe înțelesul meu. Mă bucur că am avut ocazia de a învăța din experiența colegilor.

Ioana Bulichi, Conex Distribution SA

Un curs util atât pentru cei care nu au experiență în domeniu, cât și pentru cei care lucrează într-un departament HR. Aplicații practice, spețe, comunicare, toate duc la dezvoltare.

Rodica Călin, Nova Apaserv SA

Imposibilul devine posibil! Informații concrete, utile, conform legislației în vigoare. Trainer: the best:)

Mă bucur că am decis să vin la acest curs. Din punctul meu de vedere este un curs excelent pentru orice persoană, indiferent de calificare, indiferent de planurile de viitor. De exemplu, un manager de resurse umane află toate noțiunile din domeniu, noi interpretări ale legii și diferite modalități de a le pune în practică. Un asistent în domeniu are și mai multe de învățat, are câteva cunoștințe acumulate anterior, iar cu informațiile dobândite la acest curs poate ajunge mult mai ușor cu o treaptă (sau poate mai multe) mai sus în ierarhia companiei unde lucrează. O persoană care își dorește o  carieră în HR, după absolvirea cursului are deja o perspectivă asupra a ceea ce are de făcut în continuare și asupra a ceea ce înseamnă HR. O persoană care a venit din pură curiozitate poate oricând să își apere mai bine și cu mult mai multe argumente drepturile ca și angajat.

Elena Paicu, Master Trend

Cursuri susținute de Manuela Trușcă:

Curs Inspector Resurse UmaneBUCUREȘTI

Curs Inspector Resurse Umane în alte orașe din țară

Curs Manager Resurse UmaneBUCUREȘTI

Curs Manager Resurse Umane în alte orașe din țară