Caută
Close this search box.

Despre Marketing – video cu Jordan Belfort

Cunoaștem cu toții cât este de important să aliniezi instrumentele de marketing cele mai potrivite cu afacerea ta astfel încât să obții poziția dorită în business-ul pe care îl conduci sau în care lucrezi. Cunoști, însă, toate aceste instrumente ale marketingului?

Îți oferim un video util prezentat de Jordan Belfort despre rolul marketingului într-o afacere. Jordan Belfort detaliază atât instrumentele folosite în marketingul offline, cât și în cel online. Vei afla care este esența marketingului și care este implicația lui în acțiunile de vânzare.

Jordan Belfort vorbește despre instrumente cunoscute, clasice, dar și despre cele mai noi și cele mai puternice instrumente de închidere care oferă rezultate indiferent cât de mult îți place sau nu să vinzi.

[video_player type=”embed” width=”640″ height=”360″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ border_color=”#443b3b”]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSIvL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9KVnJ3d2JFWUJ4Zz9saXN0PVVVQ3EwREtCNVJIQUdQTkstQXVRZ25tZyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=[/video_player]

Pe scurt, instumentele marketing offline: corespondența directă (DM), telemarketing, vânzări door-to-door, TV, radio, reviste ziare, outdoor, networking, marketing pe recomandări.

Instrumente marketing online: siteuri, wordpress, e-commerce, campanii de retargetare, optimizarea ratei de conversie, testare A/B, e-mapare, startegii de social media, Google hangouts, SEO, cuvinte cheie negative, scrisori de vânzare video, e-mail marketing, aplicații iPhone și Android.

Nu este nimic greșit în a ști cum să vinzi un produs, un serviciu sau pe tine însuți. De fapt, este cea mai importantă abilitate de business și viață pe care o poți stăpâni. – spune Jordan Belfort

Jordan Belfort – un tip nativ persuasiv își stabilește ca obiectiv, încă de când avea 20 de ani, să devină bogat cu orice preț.  În anii `90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. În acel timp, a cunoscut cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de ”Lupul de pe Wall Street”. Acum Jordan Belfort este speaker motivațional susținând seminarii în lumea întreagă despre vânzări, persuasiune, influențare. Într-un cuvânt, despre sistemul propriu – Straight Line Persuasion.

Pe parcursul ultimelor două decenii, sistemul Straight Line a lui Jordan Belfort a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din orice domeniu posibil.

[feature_box style=”23″ only_advanced=”There are no title options for the choosen style” alignment=”center”]Acum, Jordan Belfort ajunge şi în România, la Bucureşti, pe data de 18 noiembrie pentru a susţine un seminar de o zi pentru o audienţă de peste 1000 de oameni de vânzări, manageri, antreprenori, personal din customer care, marketing.

Nu rata, aşadar, evenimentul de business al anului 2014![/feature_box]

[button_2 color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/”]Rezervă-ţi locul la eveniment acum prin clic aici![/button_2]

 

 

 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!