Caută
Close this search box.

Noutati Legislative – autorizare pentru Revisal

Confom legislației în vigoare cel puțin o persoană din cadrul fiecărei companii sau instituții publice trebuie sa sa autorizeze ca Inspector resurse umane  solicitate prin noua hotarare de guvern ca urmare a modificarii art 34. din Codul Muncii.

 Certificatul obținut în urma absolvirii cursului de Inspector resurse Umane conferă dreptul, conform noului Cod al Muncii  (2011), să gestionați resursele umane prin completarea și depunerea online a evidențelor de personal în REVISAL. Astfel cursul este unul interactiv, cu multe aplicații practice, participanții fiind încurajați pe întreaga perioadă de desfășurare  să se implice activ în activitățile practice.

La finalul cursului acreditat de Inspector Resurse Umane, absolvenții, datorită pregătirii teoretice și practice din timpul cursului, vor fi capabili să gestioneze corect procedurile necesare activității de resurse umane. Cursanții vor fi de asemenea instruiți să gestioneze documentele din departament, să deprindă abilitățile de informare și documentare privind modificările legislative, să mențină și să gestioneze relația cu autoritățile publice arondate Ministerului Muncii și cu Inspectoratul Teritorial de Muncă și să gestioneze REVISAL (angajări, concedieri și modificări de contracte conform noilor prevederi ale Codului Muncii)

detalii complete despre cursul Inspector Resurse Umane puteti afla prin click aici

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!