Caută
Close this search box.

Oamenii cumpara vanzatorul – seminar gratuit

semnatura tas edit

Extreme Training vă invită să participați,

miercuri 23 si joi 24 octombrie 2013 (între orele 18:00-21:00)

la seminarul gratuit

Oamenii cumpără vânzătorul

organizat in cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes

Oamenii cumpara vanzatorul este un training-seminar. Contine idei practice si, cel mai important, exercitii pentru aplicarea metodelor NLP in vanzari si marketing. Explica tehnici speciale, pe care sa le urmezi in vanzarea fata in fata, telemarketing, marketing direct si in alte situatii din lumea reala care presupun o vanzare. Sunt incluse exemple de metode si scenarii care au produs cresteri demonstrate in toate tipurile de vanzari.

Directia catre care merge acest training este aceea a avantajului bazat pe cunoastere si invatare sustinuta, nicidecum a siretlicului sau a jocului incorrect. Mai mult decat atat, seminarul este despre abilitatea de a te vinde pe tine insuti, in conditiile in care conceptul de vanzari a suferit o schimbare majora.

Mai intai, repetitii si exercitii mentale. Apoi, alinierea pentru stabilirea rapportului. Dupa rapport, oglindire: respirati ca interlocutorii vostri, vorbiti in acelasi ritm cu ei. Patrundeti in mintile lor, trageti de imagini in sus si in jos, mai la dreapta sau mai la stanga, pozitionati-le asa cum va convine. Si cel mai important, fiti congruent. Tonul vocii, tempo-ul, miscarile pe care le faceti, toate va afecteaza comportamentul si atitudinea.

Pentru antreprenori, seminarul propune o gama larga de trucuri care sa va ajute sa va vindeti mai bine serviciile sau produsele, punandu-va de fapt, de fiecare data, pe voi la vanzare.

Teme abordate:

  • Ce este vanzarea?
  • Handicapuri mentale autoimpuse.
  • Sisteme reprezentationale.
  • Cele 6 principii ale influentarii oamenilor.
  • Tehnica celor 6 fire de par.
  • Modulatori decizionali.

Data și locul desfășurării:

Seminarul va avea loc în două părți, miercuri 23 si joi 24 octombrie 2013 între orele 18:00-21:00

Ambele se vor desfășura la sediul Extreme Training din Str. Dr. Ernest Juvara nr.18, etaj 1, sector 6, București

Trainerii: Andrei DUNUTA si Vlad DUMEA

La doar 24 de ani, cu multa rabdare, Andrei a reusit sa aduca zeci de consultanti la nivel de senior si expert in vanzari bancare. A construit cele mai performante doua echipe din istoria departamentelor de vanzari directe ale CitiBank Romania si RaiffeisenBank. Este randul tau. Cunoasterea secretelor in vanzari te poate scuti de ani intregi de frustari si eforturi inutile. In prezent, Andrei este asociat in cadrul uneia dintre cele mai mari firme de intermedieri bancare din Romania.

Vlad este un Master NLP cu o vasta experienta in campanii de marketing si campanii electorale, in prezent antreprenor de succes. Dupa mai multe traininguri de NLP, a venit randul vanzarilor sa intre in atentia lui, el reusind astfel sa construiasca o serie de tehnici si scenarii pentru ca orice vanzator sa devina un practician decisional de real succes.

IMPORTANT:

1. Înscrierile au fost oprite! Vă mulțumim pentru interesul aratat fata de acest seminar.

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 22 octombrie între orele 16.00 şi 17.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

 

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!