Caută
Close this search box.

Opinii clienti – Comunicarea in mediul business

Opinii cursanti – Trainer Dan Lambescu

Opinii cursanti - Trainer Dan Lambescu

A fost o experienta neasteptat de placuta! Am invatat cine sunt eu, cei din jur si cum pot exista prin flexibilitate, pozitivism si diplomatie. Comunicarea a fost unealta de baza in interactinea din cadrul grupei de cursanti. Fiecare dintre noi am fost pusi in situatii extreme emotional. Majoritatea celor ce au participat s-a identificat cu grupul.  Participarea la acest training m-a ajutat sa descopar resursele interne pe care aveam nevoie sa stiu ca exista, pentru a putea merge mai departe pe drumurile alese. (Adina Rusateanu- BRD Finance IFN SA)

Un training excelent despre un subiect foarte util.(Florin Novac-SC MED COM SRL)

Super tare, mai vreau! Nu-mi mai este „teama” de comunicare! Constient sau nu, chiar am inceput sa folosesc tehnicile invatate la training. Ma simt mai puternica si simt ca acum pot face fata oricarei conversatii, indiferent de interlocutor. (Oana Ibanescu)

Mi-a atras atentia asupra unor lucruri la care nu meditasem. (Andrei Stan)

Interesant-tehnici de comunicare la care nu m-am gandit.  Participarea la acest training m-a ajutat la o mai multa relaxare si siguranta in comunicare. (Irina Milea-Oracle Romania)

Trainingul la care am participat ma va ajuta sa imi imbunatatesc comunicarea cu cei din jur si sa ma pot descurca mai bine intr-o anumita discutie. Capitolele predate au prezentat cunostinte noi pentru mine si au deschis interesul meu pentru  acest subiect. (Diana Scripcariu)

Impresionant de multe lucruri pe care nu le stiam. Pana sa vin la aceste cursuri eram convins ca nu voi afla sau voi invata multe lucruri in doar cateva zile, insa ajungand aici am observat diferenta. Sunteti buni! (Luigi Irimia BESIGN CONCEPT Galati )

A fost un training bun, cu multe informatii si exercitii. M-a ajutat la consolidarea unor tehnici si cresterea motivatiei de a afla mai mult. Este un training care ofera accesul la o tehnica incredibila! Poti folosi ce inveti aici in viata de zi cu zi , in afaceri si poti deveni mai bun! (Serban Nicoara)

Mi-a placut! Am vazut multe greseli pe care le fac  si acum am posibilitatea sa le corectez. Am auzit multe lucruri noi. Ma simt bine si ma bucur ca am ocazia sa devin din ce in ce mai buna datorita celor vazute si auzite. Teoria fara practica si fara un ghid bun care sa te ajute din cand in cand. (Doina Drenea)

Subiectul a fost de actualitate, seminarul a combinat armonios teoria cu practica, trainerul s-a raportat bine la participanti, a degajat atmosfera, a dat dovada de flexibilitate. Informatiile transmise au fost noi si clare. Suportul de curs ar fi putut contine informatii mai multe si mai consistente (pt acasa). (Camelia Ciobanu)

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!