Caută
Close this search box.

Recenzie teambuilding Party City – 1st edition

Recenzie teambuilding Party City

Scris de Cristina Ratiu

Sales Manager, Extreme Training – the way to excellence

______________________________

Marti, 9 noiembrie 2010.

La prima vedere pare o zi obisnuita. La o privire mai detaliata, am putea spune chiar zoom, echipa extreme munceste. E zi de teambuilding.

Pachetul de teambuilding “Party City” construit de Extreme Training si lansat de curand a avut primii beneficiari:

  • 17 persoane
  • o zi agitata de munca pentru toti ceilalti
  • o locatie excelenta
  • un program construit pentru distractie si relaxare

Ne-am cantonat undeva intr-o locatie in centrul orasului, foarte frumoasa si special inchiriata pentru noi. Am avut o echipa de barmani profesionisti care le-au impartasit participantilor din tainele “bartendingului”, cum se prepara o bautura, un cocktail, de la baza si pana la forma. Am facut concurs de “shaking”, am descoperit talente reale de barmani, am dat premii – felicitari pentru premiul 1 doamnei Liviana! Cocktailuri personale, fructe, limonada, menta, shaker si evident alcool au fost doar catev din ingredientele folosite in prepararea propriului cocktail de fiecare din participanti. La final au fost suficient de curajosi incat sa isi incerce unul altuia «produsul »

A urmat un curs exloziv de salsa, fiecare cu un talent…inexprimabil 😛 Ce a fost important la acest curs? Ca desi nu erau dansatori profesionisti au reusit sa se distreze, sa se relaxeze si sa danseze in echipa. Pfiu…cine credea ca salsa e asa grea dar amuzanta? Coregrafii nostri au facut si o demonstratie “live” a fenomenului salsa de ne-au stat paiele in coltul gurii – la propriu – pana au terminat.

Programul a inclus si un joc tip survival…nu va pot da detalii pentru ca am vrea sa pastram o mica umbra asupra a ceea ce am reusit sa concepem. Va dau doar un indiciu: se juca pe stradutele din jurul locatiei, cu timer, cu harta…nu, nu  evorba de treasure hunt. Departe de aceasta idee. Probabil ca veti afla in momentul in care veti lua parte la Party City J

In rest….karaoke, joculete incredibil de amuzante si “mini challenging tasks” toate duse la indeplinire cu rasete pana la urechi si buna dispozitie.

A fost un teambuilding atipic, axat pe fun si relaxare. E uimitor ce pot face cateva ore departe de agitatia de deasupra noastra a orasului (eram la subsol).

Frumos si interesant, lumea a plecat acasa cu o experienta noua.

Am selectat cateva poze…speram sa va placa. Urmeaza si montajul video!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!