Caută
Close this search box.

Personal Power – Programul care iti da putere! Inscrie-te acum pentru promotie!

În anul 2013, Marian Rujoiu își propune să realizeze o serie de conferințe turneu, în mai multe orașe ale țării. Conferințele se vor organiza de patru ori pe an, fiecare ediție cu o nouă temă, în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. După îndelungi dezbateri, urmare a sugestiilor primite, a luat naștere programul Personal Power.  Pe scurt, va fi un program cu totul extraordinar, special, scurt și la obiect, practic, cu teme specifice.

Conferințele vor dura câteva ore, seara, de la 18:00 până la 22:00. Prima ediție se numește Starea de Flux – între Încrederea în sine și Starea de bine.

Momentan, nu se pot face înscrieri, dar puteți face o prerezervare, completând formularul de mai jos. În 4-5 zile veți primi un email cu oferta noastră și modalitatea de înscriere. Doar cei care ne-au lăsat datele pot primi oferta noastră specială! Imediat după lansare, veți primi oferta ce este valabilă doar câteva zile!
[box]

Pentru a vedea detaliile programului înainte de a te înscrie vizitează descrierea conferinței Personal Power – Starea de flux aici: http://www.personal-power.ro

 

[/box]

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!