Caută
Close this search box.

Primul Congres International de Afaceri al BPW Bucureşti

Congres International de Afaceri- Extreme Training

Primul Congres International de Afaceri al BPW Bucureşti (Business Professional Women) reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente ale anului în Bucureşti, fiind un eveniment unic de business şi networking dedicat tuturor celor care doresc să îşi creeze parteneriate internaţionale.

Business and Professional Women - Bucharest

Evenimentul, organizat de Asociaţia BPW Bucureşti, care la nivel internaţional susţine crearea relaţiilor de business între membri diferitelor ţări, parteneriatele strategice şi antreprenoriatul îşi propune să reunească la Bucureşti, pe 5 decembrie la Palatul Parlamentului invitaţi din peste 15 ţări.

În cadrul evenimentului vor fi prezenţi o serie de speakeri ce vor aborda tema “Noile Oportunităţi de Afaceri – dezvoltarea de la nivel local la nivel global”.

Scopul principal al conferinţei este promovarea şi susţinerea mediului de afaceri din  România pe plan internaţional, prin facilitarea stabilirii şi dezvoltării de relaţii parteneriale între companiile române şi cele străine invitate.

Oportunitatea unică pe care o prezintă evenimentul pentru oamenii de business români este reprezentată de secţiunea de Speed Networking unde participanţii străini sunt invitaţi să socializeze cu cei locali pentru creare de noi parteneriate, accesul la resurse şi crearea de conexiuni durabile şi noi contacte.

În cadrul acestei secţiuni fiecare participant va avea oportunitatea de a-şi prezenta, pe scurt, business-ul sau domeniul de activitate şi de a face cunoscute atât nevoile, cât şi resursele sale. Apoi, la final, fiecare dintre invitaţi poate socializa cu toţi cei ai căror business l-au găsit interesant pe parcursul prezentărilor.

În final, evenimentul se va încheia cu o Gală şi cina festivă.

Evenimentul va avea loc în data de 5 Decembrie 2013 la Palatul Parlamentului, fiind invitaţi să participe membrii ai comunităţii de afaceri româneşti şi internaţionale, reprezentanţi ai companiilor multinaţionale din diferite domenii de activitate, femei de afaceri din România, antreprenori români alături de antreprenori din întreaga lume, Ambasadori şi reprezentanţi ai Camerelor de Comerţ.

Sunt aşteptaţi să participe 200 de invitaţi din România şi străinatate iar evenimentul este primul de acest fel organizat în ţara noastră.

Extreme Training –  Imposibilul devine posibil

www.traininguri.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!