Caută
Close this search box.

Proiect business Start Up

start upExtreme Training a demarat proiectul Business Startup prin care doreste sa stimuleze cresterea potentialului antreprenorial la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si prin imbunatatirea competivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Imbunatatirea culturii antreprenoriale la nivelul regiunii;
2. Prezentarea si constientizarea oportunitatilor existente la nivelul regiunii;
3. Dezvoltarea de abilitati practice si cunostinte teoretice necesare pentru antreprenoriat;
4. Acordarea de consultanta pentru initierea afacerilor;
5. Stimularea conceperii unor planuri de afaceri.

business startup-business start upObiectivele  de mai sus vin in intampinarea obiectivelor Axei Prioritare 3, „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, din cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Imbunatatirea competitivitatii pe o piata europeana deschisa satisface nevoia de forta de munca mai bine calificata. Cresterea adaptabilitatii satisface, la randul ei, nevoia de implementare a noi forme de organizare a muncii mai flexibile si deci mai performante pe o piata europeana in plina ascensiune.

Grupul tinta al proiectului este format din persoane care doresc sa initieze o activitate independenta in domeniul antreprenoriatului (indiferent de varsta, sex, minoritate, categorie sociala) apartinand zonei Bucuresti – Ilfov.

Calendarul proiectului *:

1 – 31 Octombrie 2009: Prezentarea de oportunitati antreprenoriale specifice zonei Bucuresti – Ilfov.

In aceasta perioada vor avea loc cate doua astfel de prezentari saptamanal in Calea Plevnei, numarul 61, Etaj 1, Sala de Conferinte nr 11. Este situata in spatele Operei Romane, aproape de statia de metrou Eroilor si Facultatea de Drept(Bulevardul Kogalniceanu).

1 Noiembrie 2009 – 30 Aprilie 2010: Seminarii pentru dezvoltarea cunostintelor teoretice si abilitatilor practice necesare in antreprenoriat

Lunar, Extreme Training va organiza seminarii constand in 4 (patru) module de training pentru sprijinul celor interesati sa initieze o afacere, care nu au insa cunostintele, abilitatile si mai ales increderea in propriile forte necesare pentru acest lucru. Un astfel de seminar consta in urmatoarele traininguri:

1. Managementul proiectelor
2. Dezvoltare antreprenoriala
3. Dezvoltare manageriala
4. Comunicarea in mediul bussines

*  Sesiunile  de instruire vor fi gratuite. Pentru a afla detalii referitoare la modalitatea de inscriere mergeti pe siteul
www.e-antreprenor.ro


Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara 3  Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor

Domeniul major de interventie 3.1  Promovarea culturii antreprenoriale

Titlul proiectului: Business Startup

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!