Caută
Close this search box.

Public Speaking in Afaceri – Seminar gratuit – Extreme Training

Public speaking in afaceri - Extreme Training

Extreme Training vă invită să participați la seminarul gratuit: Public Speaking in Afaceri, în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes

Te copleșesc emoțiile când te afli în fața unui grup mai mare de oameni? Ai ceva de spus, dar ți-ai dori să o facă altcineva în locul tău deoarece teama îți pune această barieră? Te blochezi când ești întrerupt? Îți este greu să pronunți cuvinte lungi? Vorbești prea repede, prea lent, prea tare sau prea încet?

Tot ce trebuie să faci este să participi la seminarul gratuit de Public Speaking in Afaceri organizat de Extreme Training în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes. Marina Neagu, actor la teatrul C.I. Nottara din București, va folosi o metodă de lucru dinamică, interactivă și – de ce nu? – distractivă, cu exerciții de grup și individuale, care are la bază tehnici din arta actorului, pentru a-ți întări încrederea în tine.

Participând la seminarul de Public Speaking în Afaceri, vei învăța:

– cum să-ți îmbunătățești dicția și pronunția cuvintelor,

– cum să-ți dezvolți spontaneitatea și creativitatea,

– cum să elimini temerile legate de vorbitul în public,

tips & tricks pentru gestionarea emoțiilor dinaintea și din timpul discursului,

– cum să-ți crești încrederea în tine și în propriile forțe.

Public speaking in afaceri - Extreme TrainingMarina Neagu

Lectorul invitat, Marina Neagu, este un actor și jurnalist profesionist, absolventă a secției de Arta Actorului a UNATC, avându-i ca profesori pe Mircea Rusu și Ana Doru, câștigătoarea a premiului ”Cea mai bună actriță” în 2013, la festivalul VedeTeatru pentru activitatea în Teatrul Nottara.

TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE. VA MULTUMIM!

Loc desfășurare: Sediul Extreme Training, str. Dr. Ernest Juvara nr.18 , et.1, sector 6, Bucuresti

Data și ora: revenim cu detalii pentru o noua sesiune

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!