Radu Gabriel -Trainer Extreme TrainingCunoscut din rolurile interpretate în “Pariu cu viața“ și “Las fierbinți”, Radu Gabriel este actor de peste 20 de ani, profesor de actorie la UNATC cu o activitate pedagogică de 14 ani, este regizor și scenarist.

S-a născut în anul 1957, a debutat ca actor în liceu cu rolul Barbarosa din “Nota zero la purtare” și de atunci a jucat în nenumărate piese alături de unii dintre cei mai buni actori contemporani. A făcut parte din grupul Vouă și a jucat în filme TV precum: “Ultimul stinge lumina”, “Clubul de Comedie” și „Ai lui Gorobete”, dar și pe mai marele ecran în „California dreamin’”.

Radu Gabriel susține cursul de Public Speaking. Detalii aici.

Radu Gabriel susține cursul de Storytelling. Detalii aici.

„Numele meu este Radu Gabriel. Sunt actor și conferențiar universitar doctor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică București. În anul 2005, la solicitarea câtorva cunoscuți cu poziții importante într-o multinațională, am creat un program de training bazat pe tehnici actoricești!

Livrez programe de training atipice care se bazează, în esență, pe elemente din tehnica și pregătirea actorilor, concepute pentru optimizarea abilităților de prezentare, de comunicare sau teambuilding.

Deși activitatea de training am dezvoltat-o pur ocazional, în urma unui feed-back surprinzător de bun din partea participanților, programul a fost solicitat, mai apoi, în nenumărate rânduri de clienți renumiți!

Am decis, așadar, alăturarea de o echipă profesionistă de training, așa cum este Extreme Training, urmând să livrez o serie de programe, atât ca training open, cât și la solicitarea companiilor.”[/uidialog]

Studii:

Articole, cărți publicate:

Activitate de cercetare, proiecte de cercetare în calitate de director de proiect:

ACTIVITATE PROFESIONALĂ:

 Roluri în teatru:

Roluri în film :

Roluri în televiziune:

Autor de piese, scenarii și dramatizări pentru spectacole de teatru și televiziune:

Curs Public Speaking

Curs Storytelling

Mai jos puteți viziona câteva video-uri cu Radu Gabriel din cadrul cursurilor de Public Speaking susținute la Extreme Training:Un răspuns

  1. Fulminant ! Ma uit la clipurile dvs. si nu ma mai satur. Habar nu am cum reusiti asta. Probabil este vorba de simplitate . SIMPLU. Acesta este cel mai probabil cuvantul care va motiveaza. Habar nu aveti cati astfel de traineri am vazut la viata mea. Majoritatea erau in context. Daca ii scoteai din context, adica daca ai fi urmarit un discurs sau o lectie scoasa din contextul pe care ei il formau, deveneau penibili sau mai mult : ridicoli. Nu stiu cum reusiti sa atrageti atentia si nu imi dau seama de ce nu ma plictisesc si poate pentru prima oara inteleg ce altii se tot chinuie sa transmita. Si credeti-ma am vazut si alti vorbitori care ar fi putut oricand sa sustina adevarate one men show-ri sau stand-up comedy-uri din glumele pe care le faceau . Pacat ca nu reuseau sa motiveze sau sa intelegem indeajuns ce vroiau sa spuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!