Caută
Close this search box.

Recenzie: Ghidul Vorbitului in Public – Mircea Chira

Vă recomandăm cartea Ghidul vorbitului în public, scrisă de Mircea Chira, antreprenor cu experiență și trainer Extreme Training.

Cartea conține sfaturi concrete, clare,  pentru oricine vrea să se inițieze în vorbitul în public.  Până acum nu am gasit nicio carte pe această temă, atât de condensată, clară, la obiect, scrisă de un autor român. Este clar că vorbirea în public de multe ori îți poate valorifica potențialul.

Așa cum spune și autorul, vorbitul în public te ajută să dai cu adevărat valoare vieții tale și a celorlalți. De aceea, Mircea Chira s-a decis să prezinte condesat, într-o carte, lecțiile pe care le uneori nu poți acumula nici după mai multe zile de curs. Este un instrument util pentru autodezvoltare și îți oferă sfaturi pe teme precum: alegerea temei discursului, conceperea discursului, utilizarea microfonului, elemente de nonverbal, menținerea audienței sub control și evitarea unor capcane în comunicare. Pe lângă acestea, autorul vorbește despre diversele tipuri de discurs ce pot fi susținute (toast, discursul prezentare, de bun-venit, de absolvire) și oferă sfaturi practice și utile.

Un capitol este dedicat efectului charismatic, Mircea Chira prezentând 12 strategii care te vor ajuta să îți dezvolți charisma, pe care le poți citi de aici!

Recomandăm cu căldură această carte ce poate fi achiziționată fie de la sediul nostru, fie direct online!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!