Caută
Close this search box.

Richard Bandler – Doua carti miraculoase

richard bandlerrichard bandlerAceste 2 carti sunt considerate printre primele ca importanta practica in viata unui om.
Cum iti faci un super creier (si o super viata)
Cand psihoterapeutii au pacienti cu probleme „insolvabile”, apeleaza la Dr. Richard Bandler pentru ca el are INTOTDEAUNA solutii, adesea miraculoase pentru TRANS-formare.
Daca vrei sa fii cel mai bun, ia lectii de la cel mai bun! Invata de la Dr. Richard Bandler zeci de tehnici la cheie extrem de puternice si rapide si mai ales, invata sa ai atitudinea de maestru cu care gasesti solutii indiferent de problema cu care te confrunti.
Foloseste si tu cele mai eficiente tehnologii Brain Machine (pe care le utilizeaza si Richard Bandler) pentru optimizarea imediata a hardului (creierului) si ruleaza softuri ultraeficiente (moduri de gandire prezentate de Bandler in ultimele 2 carti ale sale) ca sa-ti configurezi creierul ca al unui campion.richard bandler

In loc sa fii victima circumstantelor, treci la volan si TRANSforma-ti viata intr-
o calatorie extraordinara! Cand inveti sa-ti conduci propiul creier iti conduci mintea si prin urmare viata pe drumul pe care vrei TU!
Acum, depinde de tine. Practica, convinge-te si spune „multumesc” dupa!
Profita de promotia speciala cu ultimele 2 carti ale lui Bandler “FA-TI VIATA EXACT CUM VREI TU!” si “GHIDUL LUI RICHARD BANDLER PENTRU TRANS-FORMARE”!

www.vidia.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!