Caută
Close this search box.

Conferinta gratuita: Brandingul personal în antreprenoriat

Brandingul personalVă mulţumim tuturor pentru înscrieri. În acest moment înscrierile s-au oprit. Vă aşteptăm în incinta rectoratului Universităţii Politehnica, cu rugămintea de a completa formularul de grup ţintă pe care îl veţi primit pe emailul de confirmare.

Precizăm că datorită numărului foarte mari de solicitări, locaţia inţială s-a schimbat. Conferinţa va avea loc în incinta rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti (Sala Senatului, Etaj 2, corp R, accesul se poate face fie din zona Apaca -Staţie metrou Politehnica, fie din zona Semnatoarea)

Extreme Training te invită să participi la seminarul “Brandingul personal în antreprenoriat”, care va fi derulat miercuri, 7 decembrie 2011, ora 17.30.

”Este un seminar menit a dezvolta abilităţi practice necesare nu doar oricărui antreprenor, ci şi oricărui om în general. Se învârte în jurul conceptului de imagine personală şi reputaţie. Construit cu preponderenţă în jurul aplicaţiilor practice, fixează principalele concepte şi indicatori de imagine, precum şi utilitatea lor imediată în gestionarea unui business.”  Gabriel Avăcăriţei – lector seminar

Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă înscrieţi din timp prin click aici. Selecţia se va face în ordinea înscrierilor.

AGENDA SEMINARULUI (miercuri, 7 decembrie 2011)

  • 17:30 – 18:00 Welcome coffee
  • 18:00 – 18:10 Deschidere eveniment
  • 18:10 -20:00 Seminar (Gabriel Avacaritei)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor.

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 7 decembrie ora 12.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 6 noiembrie între orele 16 şi 18.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă. Cei ce se înscriu în data de 6 decembrie după ora 17 si 7 decembrie  vor primi email de confirmare miercuri, 7 decembrie, ora 13.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele inscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Pentru orice nelamurire te rugăm să ne contactezi.

Extreme Training, Imposibilul devine posibil!

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Pentru a vă înscrie click aici

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!