Caută
Close this search box.

Seminar gratuit „Cum să deschizi o negociere” cu Dan Lambescu

Extreme Training te invită să participi la seminarul gratuit „Cum să deschizi o negociere” cu Dan Lambescu, care va fi derulat miercuri, 30 mai 2012, începând cu ora 18:00 în sediul Extreme Training din str. Ernest Juvara, nr 18, etaj 1 (zona Cotroceni, lângă Grădina Botanică).

Deschiderea negocierii este esenţială pentru a avea un rezultat bun. De multe ori ţi se pare că totul a fost ok, însă interlocutorul nu este convins. Afli cum poţi intra eficient pe aceeaşi lungime de undă într-o negociere şi cum poţi să ai un început bun în vederea unei negocieri reuşite. (Dan Lambescu)

Dan Lambescu este trainer Extreme Training specializat în practicarea Programării Neurolingvistice, Acreditat de International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP). La Extreme Training susţine cursuri de Influenţare şi Persuasiune, dezvoltând elementele pe care le va aborda la seminar. Persuasiunea şi negocierea nu sunt doar arte, ci şi tehnici şi tactici foarte utile.

AGENDA SEMINARULUI (miercuri, 30 mai 2012)

  • 18:00 – 18:15 Welcoming – înregistrare participanţi
  • 18:15 – 18:30 Deschidere eveniment
  • 18:30 -20:00 Seminar (Dan Lambescu)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor. Pentru înscriere click aici!

Înscrierile au fost oprite! Locul vă va fi confirmat pe email!
Vă mulţumim! 

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 29 mai 2012, ora 12.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 29 mai între orele 13.00 şi 14.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele inscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Pentru orice nelamurire te rugăm să ne contactezi.

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Înscrierile au fost oprite!

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!