Caută
Close this search box.

Seminar gratuit „HR între podium şi insucces” cu Florin Rău

Extreme Training te invită să participi la seminarul gratuit „HR între podium şi insucces” cu Florin Rău, care va fi derulat sâmbătă, 28 aprilie 2012, începând cu ora 11:00 în sediul Extreme Training din Calea Plevnei nr 61, etaj 1, sala 11 (în incinta Casei de Cultură a Studenţilor).  Înscrierile au fost oprite! Vă mulţumim!

Datorită numărului mare de solicitări pentru seminar, acest va avea loc în Clădirea Rectoratului, Sala AN010, parter, hol central, Universitatea Politehnica Bucureşti!!!!

Florin: „Dacă sunteţi aspirant, specialist HR, manager departament într-o organizaţie sau chiar managerul propriei afaceri, vă aştept la un seminar 100% free pe tema HR între Podium şi Insucces, organizat de Extreme Training.

Diferenţa (Podium – Insucces) este o funcţie f (Cultura organizaţionala si HR). Aveţi puterea de a schimba lucrurile, trebuie doar să o descoperiţi! Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, accesaţi prezentarea demo din articol – alegeţi opţiunea full screen.

Nu uitaţi să aduceţi cu voi DESCHIDEREA şi IMPLICAREA PERSONALĂ: veţi avea nevoie de ele!”

[flowplayer src=’https://www.traininguri.ro/ro/wp-content/uploads/2012/04/HR.mp4′ width=600 height=450]

Florin Rău este consultant si trainer în domeniul resurselor umane. Crezul său este “Cred în HR ca mod de-a pune în valoare Oamenii şi Dorinţele lor în drumul către Rezultat.”

AGENDA SEMINARULUI (sâmbătă, 28 aprilie 2012)

Datorită numărului mare de solicitări pentru seminar, acest va avea loc în Clădirea Rectoratului, Sala AN010, parter, hol central, Universitatea Politehnica Bucureşti!!!!

  • 11:00 – 11:15 Welcoming – înregistrare participanţi
  • 11:15 – 11:30 Deschidere eveniment
  • 11:30 -13:00 Seminar (Florin Rău)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor. Pentru înscriere click aici! Înscrierile au fost oprite!
Vă mulţumim! 

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 26 aprilie 2012, ora 14.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 27 aprilie între orele 11.00 şi 12.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele inscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Pentru orice nelamurire te rugăm să contactezi pe  Mădălina Roman – Specialist Relaţii Publice  (madalina@traininguri.ro – număr de telefon 0737 511 511 )

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Pentru a vă înscrie click aici

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!