Caută
Close this search box.

Seminar gratuit – Managementul stresului – Tineri Antreprenori de Succes

Seminar gratuit - Managementul stresului - Tineri Antreprenori de Succes

Extreme Training vă invită să participați la un Seminar gratuit despre  Managementul Stresului

Acesta se desfășoară în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes.

Managementul stresului este abilitatea individului de a face faţă presiunilor de zi cu zi. Prin managementul stresului se urmăreşte iniţial identificarea cauzelor acestor presiuni şi apoi reechilibrarea şi reducerea reacţiei prelungite a corpului la factorii interni sau externi,  cauzatori de stres.

Acest Seminar gratuit își propune să dezvolte abilități:

•    de acțiune asupra problemei cauzatoare de stres, prin schimbarea mediului sau confruntarea situației ;
•    de interpretare a situației, generatoare de stres, prin gestionarea emoțiilor și sentimentelor negative;
•    de acceptare și/sau supraviețuire atunci cand ne confruntăm cu situații  pe care nu le putem schimba sau emoții distructive, pe care nu le putem gestiona.

Lector invitat – Alina Neagoe

Seminar gratuit - Managementul stresului_Alina Neagoe Alina Neagoe este psiholog clinician specialist și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.

Formare în Tehnica Interviului Motivational.
Formare la nivel național si internațional în domeniul comportamentelor adictive.

Experiență de nouă ani in domeniul adicțiilor (consilierea persoanelor consumatoare de droguri în scopul creșterii motivației pentru schimbarea comportamentului și prevenirea recaderilor)
Participare ca expert in proiecte naționale de prevenirea consumului de droguri
Participare ca expert in proiecte naționale de înființare a Comunităților  Terapeutice
Formator acreditat CNFPA
Membră a Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala
Membră a Colegiului Psihologilor din Romania

IMPORTANT:

Seminarul gratuit – Managementul stresului – s-a desfasurat în perioada aprilie 2014. Momentan nu avem stabiliă o nouă sesiune a acestui curs. În măsura în care programăm o nouă sesiune, vom revenii cu detali pe aceasta pagină. 

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

În cazul în care aveți întrebări sau neclarităţi, sunaţi-ne la unul dintre numerele de telefon 0726 00 55 55 / 0314 25 25 34 sau scrieţi-ne la adresa de email info@traininguri.ro (Roxana Cozma – relaţii clienţi).

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!