Caută
Close this search box.

Seminar gratuit Secretele Antreprenorului de Succes – cu Mircea Chira

biblia negociatorului, Secretele Antreprenorului de SuccesExtreme Training te invită să participi la seminarul gratuit „Secretele Antreprenorului de Succes” cu Mircea Chira, care va fi derulat marţi, 27 martie 2012, începând cu ora 18:00 în sediul Extreme Training din strada Ernest Juvara, numărul 18, etaj 1.

Deoarece numărul de locuri este limitat la maxim 40 de participanţi, cu prioritate pentru persoanele care nu au mai participant la evenimente în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes, confirmarea se va face în ordinea înscrierilor. Rezervă-ţi un loc prin click aici!

Înscrierile au fost oprite. Vă mulţumim!

Secretele Antreprenorului de Succes„La sfârşitul acestui seminar vei avea o nouă perspectivă asupra conducerii unei afaceri şi antreprenoriatului. Vei învăţa în două ore de seminar, lucruri pe care alţii nu le învaţă în doi ani de experienţă.” (Mircea Chira)

Împreună cu Mircea Chira vom afla:
  • Cum să îţi alegi afacerea care ţi se potriveşte
  • Care sunt cele 3 calităţi ale unui antreprenor de succes
  • Vei afla care este secretul ce determină succesul
  • Vei primi răspunsuri la întrebările tale în domeniul antreprenoriatului

Ioan Mircea Chira are o experienţă de peste 20 de ani în antreprenoriat. A creat de-a lungul timpului mai multe firme din domenii de activitate diferite (leasing, service şi dealerat auto, construcţii, mobilă, turism, alimentaţie publică, comerţ, aviaţie şi presă scrisă). În perioada de vârf, acesta avea peste 500 de angajaţi şi 15 milioane euro cifră de afaceri anuală. În prezent, pe lângă activitatea antreprenorială, desfăşoară şi activităţi de consultanţă pe probleme de organizare, leadership şi business coaching.

Deoarece numărul de locuri este limitat la maxim 40 de participanţi, vă rugăm să vă înscrieţi din timp prin click aici. Selecţia se va face în ordinea înscrierilor.

AGENDA SEMINARULUI (marţi, 27 martie 2012)

  • 18:00 – 18:15 Welcoming – înregistrare participanţi
  • 18:15 – 18:30 Deschidere eveniment
  • 18:30 -20:00 Seminar (Mircea Chira)

Locurile sunt limitate, iar înscrierile vor fi făcute în ordinea solicitărilor.

IMPORTANT:

1. Înscrierile vor fi oprite cel târziu în data de 26 martie 2012, ora 16.00

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 26 martie între orele 16.00 şi 17.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele inscrise care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Înscrierile au fost oprite. Vă mulţumim!

Pentru orice nelamurire te rugăm să ne contactezi.
______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul  proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale,  800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în oameni!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!