Caută
Close this search box.

Seminar gratuit – Turism. De la idee la afacere

Seminar gratuit - Turism - Tineri Antreprenori de Succes - Extreme Training

Extreme Training vă invită la seminarul gratuit – Turism – de la idee la afacere

8 aprilie 2014, 18.00-20.00

Seminarul se va desfășura la sediul Extreme Training – Str. Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6

 

[uidialog align=”left”]Turismul este ramura economica a Romaniei cu cel mai mare potential de dezvoltare.

Seminarul „Turism – de la idee la afacere” isi propune sa identifice si sa detalieze toti pasii necesari pentru pornirea unei afaceri in domeniul turismului, structura agentiilor de turism si modul de functionare precum si principalele componente necesare bunei desfasurari a activitatii de turism.[/uidialog]

Seminarul „Turism – de la idee la afacere” isi propune sa dezvolte urmatoarele abilitati :

[uiglyph type=”play”][/uiglyph]de identificare a principalelor linii de actiune pentru deschiderea unei afaceri in turism in Romania
[uiglyph type=”play”][/uiglyph]de informare cu privire la cele mai rentabile nise ale turismului incoming
[uiglyph type=”play”][/uiglyph]de stabilire a principalelor directii de actiune in organizarea unei agentii de turism

[uiheader type=”primary” icon=”eye”]Invitat: Cristina Patrascu[/uiheader]

Seminar gratuit - Turism - Tineri Antreprenori de Succes -Cristina PatrascuCristina Patrascu este de profesie economist cu specializare in turism si eco-turism.

Experienta in turism de noua ani in domeniul turismului ca ghid de turism international.

Participare pe diverse proiecte in domeniul marketingului si comunicarii in turism.

Participare la Forumul International de sanatate, (Programul a fost realizat in scopul promovarii statiunilor balneoclimaterice din Romania: Govora, Baile Olanesti, Calimanesti si Caciulata, Sovata, Salina Praid, Ocna Sibiului, Sibiu si Brasov).

[uilist type=”bulb” size=”25″]

  • IMPORTANT:[/uilist]

1. Înscrierile se vor realiza prin completarea formularului de înregistrare de mai jos.

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţii corecte în formularul de înscriere) vor primi un email de confirmare în data de 7 aprilie până la ora 17.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul Inbox, cât şi Bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectate primele persoane înscrise din listă.

3. Accesul este GRATUIT pe baza completării formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele selectate (formularul poate fi completat şi în cadrul seminarului).

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!