Caută
Close this search box.

Vanzari pentru antreprenori-Seminar gratuit-Proiectul Tineri Antreprenori de Succes

Vanzari pentru antreprenori-Seminar gratuit

Extreme Training vă invită să participați la seminarul gratuit: Vanzari pentru antreprenori în cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes

Stiut fiind ca abilitatea de a vinde un produs sau serviciu este piesa centrala a oricarei afaceri, acest seminar este destinat antreprenorilor care doresc sa isi imbunatateasca aceasta abilitate.

Lector invitat [uiglyph type=”info”][/uiglyph] Valentin Badea

Absolvent al Open University

Experienta practica: 10 ani in vanzari, inclusiv B2B si B2C.

Loc desfășurare: Sediul Extreme Training, str. Dr. Ernest Juvara nr.18 , et.1, sector 6, Bucuresti

[uiheader]IMPORTANT:[/uiheader]

[uidialog type=”danger”]

  • 1. Înscrierile se vor realiza prin completarea formularului de înregistrare de mai jos sau disponibil prin click aici.
  • 2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţii corecte în formularul de înscriere) vor primi un email de confirmare (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.
  • 3. Accesul este GRATUIT în baza completării formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise și care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

Cursul s-a desfasurat în perioada februarie 2014. Momentan nu avem stabiliă o nouă sesiune a acestui curs. În măsura în care programăm o nouă sesiune, vom revenii cu detali pe aceasta pagină. 

[/uidialog]

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!