Caută
Close this search box.

Curs vanzari gratuit – VINde ca un înVINgător – Tineri Antreprenori de Succes

Tineri Antreprenori de Succes - Extreme Training

Curs vanzari gratuit – VINde ca un înVINgător!

Cursul se desfășoară la sediul Extreme Training – Str. Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6

Vânzarea nu este un monolog pe care vânzătorul îl spune persoanei din fața lui, ci o dezbatere pe care trebuie să o câștige. Iar câștigarea ei nu se face prin manipulare, ci implică crearea unui caz logic și curat care mișcă oamenii către acțiune. Această perspectivă implică 3 lucruri importante ce trebuie integrate în procesul de vânzare :

  • Să devii mult mai confortabil fiind convingător versus informator;
  • Să faci prezentări scurte. Dezbaterea te învață că trebuie să faci totul în bucățele mici (sms-uri, twittere).
  • Într-o dezbatere nu poți să câștigi doar pentru că ai un conținut bun.Trebuie să ai și o prezentare, și o manieră de a prezenta bună, trebuie să fie distractiv și trebuie să fii autentic. 

Plecând de la “Principiile de influență ale lui Cialdini”, vor fi expuse modele de reușită care au convins potențialii clienți să devină nu doar clienți, ci clienți fideli.

La bazele rezultatelor stau:

  • Reciprocitatea – oamenii se simt obligați să ofere celorlalți modul de comportament, cadoul sau serviciul pe care l-au primit inițial.
  • Raritatea – oamenii vor mai mult de la acele lucruri pe care nu le pot avea sau le pot avea într-o mică măsură.
  • Autoritatea – oamenii vor urma experții credibili și recunoscuți.
  • Consistența – oamenilor le place să fie consistenți față de ceea ce au spus sau făcut înainte.
  • Plăcutul – oamenii preferă să spună “da” acelora pe care-i plac.
  • Consensul – oamenii se vor uita la acțiunile altora pentru a determina propriile acțiuni.

Concluzia este următoarea : fie că vinzi un produs, un serviciu sau te vinzi pe tine, procesul de vânzare trebuie privit ca pe o dezbatere care va fi câștigată prin crearea unui caz logic și curat ce mișcă oamenii către acțiune. Și pentru a-i ajuta să “o ia pe scurtătură” în vederea acționării, putem folosi principiile mentale expuse mai sus: reciprocitatea, raritatea, autoritatea, consistența, plăcerea și consensul.

Trainer: Tudor-Tim Ionescu

Curs vanzari gratuit„Am decis acum 3 ani să mă îmbarc în aventura domeniului privat, după studii în domeniul comerțului, și să deschid o cramă, neștiind absolut nimic despre vinuri. Un an mai târziu am reușit să ajungem pe locul 1 în România și de atunci ne-am menținut în topul cramelor românești. Astfel, vă voi împărtăși câteva dintre lucrurile pe care le-am învățat de-a lungul timpului, întrucât greșelile m-au costat bani, iar acțiunile inspirate mi-au permis să dezvolt afacerea”.

Cursul s-a desfasurat în perioada martie 2014. Momentan nu avem stabiliă o nouă sesiune a acestui curs. În măsura în care programăm o nouă sesiune, vom revenii cu detali pe aceasta pagină. 

Evenimentul are loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

În cazul în care aveți întrebări sau neclarităţi, sunaţi-ne la unul dintre numerele de telefon 0726 00 55 55 / 0314 25 25 34 sau scrieţi-ne la adresa de email info@traininguri.ro (Roxana Cozma – relaţii clienţi).

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!