Seminar servicii call centerSeminar – Servicii de calitate furnizate prin Call Center

În prezent contactăm o evoluție dinamică a pieței de servicii call center, alimentată de o evoluție a tehnologiei în acest domeniu, dar și de modificarea nivelului de satisfacție și a așteptărilor clienților.

România a intrat cu mult curaj în competiție cu țări care au deja multă experiență în furnizarea acestor servicii, devenind în ultimii ani o destinație atractivă pentru companiile străine care doresc sa investească în externalizări de servicii pe acest domeniu.

Principalele noastre avantaje sunt că avem oameni buni, tineri cu native abilități tehnice, peste 3 milioane de vorbitori de limbi străine de circulație internațională și în ultimii ani, numărul absolvenților de studii superioare cu o cultură a comunicării internaționale a crescut semnificativ. Operatorii de call center cu experiență și bine instruiți sunt foarte cautați și foarte bine plătiți.

Pe măsură ce clienții cresc nivelul exigențelor și continuă să ceară experiențe autentice și personalizate, fiecare companie are nevoie să dezvolte programe de training pentru a se asigura că operatorii săi de call center dețin competențele și  aptitudinile adecvate pentru a furniza servicii excelente.

Vă propunem să participați la un seminar interactiv în care vom trece în revistă câteva soluții (tips&tricks) cu ajutorul cărora un operator call center poate deveni performant și eficient.

Ce vei învăța?

Ce rezultate vei avea dacă participi?

Cui se adresează seminarul?

Trainer seminar Prodan Carmen

Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de 22 de ani. De profesie inginer, cercetător științific, a devenit “trainer” (formator) în anul 1995, odată cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devină “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de vânzări din Marea Britanie. Carmen a activat ca trainer intern în cadrul unor cunoscute companii din diferite domenii, cum ar fi:  telefonie mobila (Telemobil),  materiale de construcții (Lafarge); a participat, în calitate de Manager de Proiect la Sensiblu, pe un program Phare, dedicat dezvoltării profesionale a angajaților din domeniul farmaceutic.

Detalii administrative:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!