Caută
Close this search box.

Seminarii gratuite pentru antreprenori (si nu numai)

Seminarii gratuite pentru antreprenori (și nu numai)

Dezvoltă-ți competențe diverse, utile în viitoarea afacere sau în cariera profesională! Te poți înscrie chiar acum la unul dintre seminariile gratuite din lista de mai jos.

Pentru început, alege din lista de mai jos seminarul la care dorești să participi. Poți beneficia de informații despre management de proiect, comunicare și feedback, cultură organizațională, motivare nonfinaciară sau coaching. Alege seminarul de care ai nevoie și participă la el gratuit!

Click aici pentru a te înscrie acum sau completeaza formularul din partea de jos a acestei pagini!

Înscrierile au fost oprite! Mulțumim!
Atenție: Locurile sunt limitate! Maxim 20 de persoane! Vor fi selectate primele persoane în ordinea înscrierilor!  Cu o zi înainte de fiecare seminar, participanților li se va confirma pe email participarea la seminar!

Seminar – Noțiuni de risk management

Obiectivul acestui training este de a prezenta metode de identificare, analizare, tratare și follow-up ale riscurilor într-un proiect. Succesul proiectului tău se bazează în mare măsura pe tratarea cu succes a riscurilor! Pentru că orice oportunitate se naște dintr-un risc corect identificat și manageriat!

Invitat : Marian Oprea, Manager de proiect, PMP

Data : marți, 4 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

 

Seminar – Cultura organizațională și rolul acesteia în funcționarea eficientă a unei companii

Cultura organizațională este un termen foarte utilizat în contextul desfășurării activității de resurse umane în orice tip de companie, indiferent de numărul de angajați, domeniul de activitate și vechimea acesteia. Deseori, am auzit de la angajați și chiar de la manageri anumite comentarii : ,, avem o cultură care nu ne place”, ,,nu se potrivește cu ceea ce suntem “, ,,noi nu știm ce tip de cultura avem”,  ,,noi nu avem o cultură organizațională… ”. Invariabil, urmează întrebarea ,,Ce să facem legat de această situație?”… Răspunsul este unul optimist și ușor de aflat!

Invitat : Manuela Trușcă, trainer și consultant în domeniul resurselor umane

Data : joi, 6 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

Seminar – Motivarea nonfinanciară a forței de vânzări

Seminarul va aborda motivarea nonfinanciară, cu predilecție pe răspunsul la întrebările: care sunt semnalele angajaților demotivați? care sunt sursele motivării nonfinanciare? care sunt pârghiile motivării nonfinanciare? care este rolul feedbackului în motivarea nonfinanciară a angajaților? ce putem face pentru a susține mai bine nivelul de motivare al oamenilor de vânzări?

Invitat : Adrian Marinescu, Coordonator Vânzări, BCR Banca pentru Locuințe

Data : luni, 10 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

Seminar – Analiza PERT în management de proiect

Analiza PERT este o metoda prin care membrii unei echipe de proiect și, în mod special, managerul de proiect, își poate organiza în mod eficient activitățile, determina resursele necesare pentru implementarea activităților, identifica riscurile și barierele pe care le poate întâmpina în procesul de implementare.

Scopul sesiunii este ca la sfârșitul acesteia, participanții să fie capabili să își planifice activitățile și să își aloce resursele eficient pentru a facilita managementul proiectului.

Invitat : Ramona Moldovan, Director, Ministerul Administrațiilor și Internelor

Data : marți, 11 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

Seminar – Feedback-ul

Acest seminar va aduce în discuție cele mai importante aspecte ale oferirii și primirii de feedback: ce înseamnă feedbackul, cum oferim feedback, cum primim feedback, care sunt rolurile feedbackului.

Invitat : Octavian Baltac, Director General, First Consulting & Marketing

Data : miercuri, 12 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

 

Seminar – Elemente introductive în coaching

În urma acestui seminar vei afla ce este coaching-ul, care este diferența dintre coaching și alte metode de dezvoltare personală, te vei familiariza cu principiile coaching-ului adlerian, cu modul de funcționare efectiv,  cu exemple de metode și tehnici și cu modalitatea prin care coaching-ul ne poate ajuta în schimbarea stilului nostru de viață.

Invitat : Tedy Crestin, trainer

Data : joi, 13 decembrie, 17:30-20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18, etaj 1.

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!