Caută
Close this search box.

Seminarii gratuite pentru viitorii antreprenori

Daca vrei să-ţi deschizi o firmă sau un PFA

noi te ajutăm gratuit!

Vrei să îți înfiintezi un SRL sau un PFA? Poți beneficia de următorul pachet de servicii gratuite:

  1. Îți oferim chiar acum, la alegere, un seminar gratuit  din lista de mai jos.
  2. Îţi oferim GRATUIT consultanţă pentru inițierea unei afaceri.
  3. Îţi plătim un avocat pentru a se ocupa de toate demersurile pentru înființarea unui S.R.L. sau P.F.A.
  4. Dupa ce îţi înfiinţezi SRL-ul sau PFA-ul beneficiezi de un curs gratuit din oferta Extreme Training (www.traininguri.ro) în limita a 700 de lei (cheltuieli asigurate din veniturile proprii Extreme Training).

Oferta este valabilă în cadrul proiectului Fii Genial. Poţi să fii unul dintre beneficiari dacă:

  • Ai domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti sau Ilfov
  • Nu ai în acest moment un loc de muncă (ești persoană inactivă, șomer înregistrat sau neînregistrat)
  • Nu ai mai participat la alte activități în cadrul proiectului Fii Genial

Pentru început, alege din lista de mai jos seminarul la care dorești să te înscrii. Vei putea participa la un singur seminar, așadar alege-l pe acela care îți este potrivit sau mai util. Click aici pentru a te înscrie acum sau completeaza formualrul de mai jos:

Seminar 1 –  Secretul antreprenorilor de succes

În acest seminar vei afla ce strategie folosesc antreprenorii pentru a reuși. Tiparul reușitei este unul simplu, ușor de înțeles și usor de aplicat. Marian Rujoiu îți va împărtăși această formulă și-ți va oferi sfaturi utile care te duc pe drumul antreprenorului de succes.

Invitat : Marian RUJOIU – Manager Extreme Training

TOATE LOCURILE LA ACEST SEMINAR AU FOST OCUPATE

 

Seminar 2 – Reteta unui start-up in alimentație publică și servicii

În acest seminar vei afla secretele deschiderii unui afaceri, de la un fast-food de colț de stradă la un restaurant sau chiar un service auto. Trainerul și antreprenorul Mircea Chira, inițiatorul a peste 10 afaceri îți va povesti ce trebuie să știi înainte de a deschide un business în alimentație publică și nu numai (costuri de inițiere, costuri de întreținere, poziționare în piața, profit, rentabilitate, angajați, gestiune, etc)

Invitat : Mircea CHIRA – Trainer Extreme Training

TOATE LOCURILE LA ACEST SEMINAR AU FOST OCUPATE

 

Seminar 3 Înființarea unei Societăți Comerciale sau PFA

Vrei să-ti deschizi o afacere și dorești să te lămurești în privința procedurilor-cadru? Acest seminar este perfect pentru tine. Poți veni cu lista ta de întrebări,  iar un avocat specializat în domeniu îți va răspunde pe teme precum : documente necesare, sediu social, denumire, responsabilități administratori și asociați, act constitutiv, etc.

Invitat : Avocat Andra Petrescu

TOATE LOCURILE LA ACEST SEMINAR AU FOST OCUPATE

Seminar 4 – Deschiderea unei Negocieri 

O zicală veche spune că în viața nu primești ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi. Deschiderea unei negocieri este acel moment care dă startul strategic și emoțional într-o negociere. De multe ori ți se pare ca totul a fost ok, însă interlocutorul nu este convins. Află cum poți intra eficient pe aceeași lungime de undă într-o negociere și cum poți să ai un început bun în vederea unei negocieri reușite.

Invitat : Dan Lambescu – Trainer Extreme Training

 

Seminar 5 –  Public Speaking  

Un viitor antreprenor trebuie să fie și un bun vorbitor. Vei putea afla de la Radu Gabriel instrumente utile și trucuri care-ți pot fi de folos în viitoarea ta activitate. Atunci când vorbirea ta va fi clară, răspicată și structurată vei putea fi mult mai convingător în fața clienților tăi, a angajaților sau a partenerilor de afaceri.

Invitat : Trainer Radu Gabriel

TOATE LOCURILE LA ACEST SEMINAR AU FOST OCUPATE

 

Seminar 6 – Recrutare și Networking

Ca viitor antreprenor, unul dintre primii pasi, dacă nu chiar primul, este să-ți găsești o echipa potrivită. Specialistul în resurse umane, Adina Sandor, iti va oferi sfaturi pertinente despre cum să-ți găsești și să recrutezi cei mai buni oameni care vor putea aduce un plus de valoare afacerii tale dar și cum să construiești o rețea de contacte care să te ajute în afacerea ta. Adina Sandor deține o vastă experiență în resurse umane, consiliere de carieră, coaching specializat în metoda cognitiv-comportamentală.

Invitat : Adina SANDOR

Data : vineri, 15 iunie între orele 18:00 și 20:30

Loc: Extreme Training, str. Ernest Juvara nr. 18

Precizari și procedura inscriere

Ulerior înscrierii veți primi din partea noastră, (în termen de două zile lucrătoare) confirmarea privind participarea dumneavoastră precum și instrucțiuni privind rezervarea locului dumneavoastră. Ulterior participării la seminar dumneavoastră veți hotarî dacă doriți să beneficiați și de oportunitățile următoare menționate, precum acoperirea costurilor înființării unei firme, consultanță antreprenoriala suplimentară online (timp de 6 luni) precum și participarea gratuită la un curs extreme Training.

În situaţia în care luaţi o decizie în acest sens, vă aşteaptă şi alte surprize plăcute!
Pentru orice detalii suplimentare, sunaţi acum la telefon 031 425 25 34 / 0737 499 499 sau scrieţi un e-mail la adresa fiigenial@traininguri.ro.

 

Proiectul „Fii Genial” (www.fii-genial.ro )

O șansă în plus pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

S.C. EXTREME TRAINING S.R.L. în parteneriat cu S.C Solid Consult Time S.R.L. deruleaza a proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!”, intitulat „FII GENIAL!”.

Proiectul a început la 1 noiembrie 2010 și se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni, până la data de 31 octombrie 2012.

Obiectivul general al proiectului îl constituie „Promovarea şi implementarea unui pachet integrat de servicii de informare, de formare profesională şi de consultanţă/asistenţă în vederea iniţierii unei activităţi independente în vederea atragerii şi menţinerii a cât mai multor persoane aparţinând grupului ţintă pe piaţa muncii.

Editorul materialului: Extreme Training

Data publicarii: 25 Mai 2012

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!