Caută
Close this search box.

Seminarii gratuite – Proiectul Tineri Antreprenori de Succes

Seminarii gratuite - Tineri Antreprenori de Succes - Extreme Training

Extreme Training vă invită să participați la 2 Seminarii gratuite:

Tehnici de Negociere pentru antreprenori

miercuri 27 noiembrie 2013 (între orele 18:00-20:00)

sau

Primii pasi in accesarea fondurilor UE

joi 28 noiembrie 2013 (între orele 18:00-20:00)

organizate in cadrul proiectului Tineri Antreprenori de Succes

I. Seminarul Tehnici de Negociere pentru antreprenori

Fie ca realizam sau nu, negocierea face parte din viata noastra zilnica. Cand vrem sa cumparam magneti de frigider in bazarul din Istanbul, sa ne vindem masina, sa ne angajam sau sa obtinem o pozitie mai buna, cand ne sustinem ideile in fata sefilor, partenerilor de afaceri, prietenilor sau a jumatatii mai bune – negociem. Atat de prezenta este in activitatile noastre incat s-a nascut dictonul: “In viata nu primesti ceea ce meriti ci ceea ce negociezi.”

Importanta intelegerii si aplicarii unor tehnici de negociere cat mai puternice devine si mai importanta in cazul antreprenorilor. Cand succesul tau, al afacerii tale si al oamenilor care depind de ea sta in abilitatea ta de a obtine cele mai bune conditii de la furnizori, de a convinge cat mai multi clienti si de a-ti mentine angajatii focalizati, capacitatea de a negocia devine vitala.

Seminarul Tehnici de negociere pentru antreprenori isi propune sa dezvolte rapid puterea ta de negociere pentru a-ti crea un avantaj important in activitatea antreprenoriala. Vei intelege cum sa folosesti legille influentarii oamenilor pentru a fi mai persuasiv, vei descoperi tehnici de negociere de impact care te vor ajuta sa schimbi minti, sa convingi inimi si sa obtii mai mult decat ti-ai imagina si vei invata cum sa pregatesti eficient o negociere.

Teme abordate:

–          scopul: de ce negociem?

–          pregatirea negocierii

–          limitele negocierii

–          legile influentarii oamenilor

–          7 tactici de negociere

Data și locul desfășurării:

Seminarul va avea loc, miercuri 27 noiembrie 2013 între orele 18:00-20:00 la sediul Extreme Training din Str. Dr. Ernest Juvara nr.18, etaj 1, sector 6, București

Înscrieri prin click aici.

Trainer: Stefan Radu

Seminarii gratuite - Tineri Antreprenori de Succes_Stefan RaduExpertiză: Customer care, Time Management, Negociere, Formator

Experienţă profesională:

  • Lean Six Sigma Junior Black Belt – ING Asigurări de Viaţă – analizarea, standardizarea şi eficientizarea proceselor operaţionale din Shared Service Center-ul ING din Cluj cu ajutorul metodologiei Lean Six Sigma.
  • Sales Manager – Invia Travel – co-ordonarea forţei de vânzări a filialei româneşti a agenţiei de turism ceheşti INVIA.CZ, agentie de turism internaţională, cu sedii în Cehia, Slovacia, Polonia şi Ungaria şi o cifra de afaceri de 60.000.000 de euro anual.
  • Closing Manager/Team Leader Telemarketing Call Centre – AAA Auto Praga, Republica Cehă – negocierea cu clienţii dificil/mari, supervizarea echipei de agenti call-center.

 

II. Seminarul Primii pași în accesarea fondurilor UE

Seminarul se adreseaza persoanelor  care doresc sa initieze pe cont propriu o activitate si sa atraga fonduri UE nerambursabile. Acest scurt seminar va prezenta intr-o forma structurata si usor de asimilat cadrul programatic si institutional de realizare a unui proiect, elementele definitorii si etapele realizarii acestuia, precum si principalele instrumente si programe de finantare europene disponibile in Romania.

Data și locul desfășurării:

Seminarul va avea loc, joi 28 noiembrie 2013 între orele 18:00-20:00 la sediul Extreme Training din Str. Dr. Ernest Juvara nr.18, etaj 1, sector 6, București

Înscrieri prin click aici.

Trainer: Carmen Secareanu

Seminarii gratuite - Tineri Antreprenori de Succes_Carmen SecareanuExpertiză: Management de Proiect, Accesarea fonduri UE
Experienţă profesională: Dna. Carmen Secareanu are o experienta de peste 20 de ani in managementul  organizational si de proiect, cu implicare directa, ca manager, in cinci proiecte finantate din fonduri structurale. Are la activ peste 10 ani de activitate ca formator in arii diverse precum managementul de proiect, management strategic, accesare fonduri structurale, economie sociala, servicii sociale etc. Absolventa a Universitaii  Bucureşti, dna Carmen Secareanu si-a perfectionat pregatirea prin cursuri postuniversitare in cadrul Universitatilor din Sittard, Strathclyde, Ghent,  Trento.

 

IMPORTANT:

1. Înscrierile se vor realiza prin completarea formularului de înregistrare de mai jos. Sau disponibil prin click aici.

2. Persoanele înscrise (care au furnizat informaţiile corecte în formularul de înscriere) vor primi email de confirmare în data de 25 noiembrie până la ora 17.00 (vă rugăm să verificaţi atât folderul inbox cât şi bulk). Întrucat locurile sunt limitate, vor fi selectaţi primii înscrişi din listă.

3. Accesul este GRATUIT în baza completării formularului de participare (formular grup ţintă) ce va fi primit pe email de persoanele înscrise și care poate fi completat şi în cadrul seminarului.

______________________________________________________________________________________

Evenimentul va avea loc in cadrul proiectului „Tineri Antreprenori de Succes”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3 – „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 – „Promovarea culturii antreprenoriale” Proiectul este coordonat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, având ca parteneri Federația „Junior Chamber International România”, SC Extreme Training SRL si Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România.

Obiectivul proiectul vizează stimularea inițierii de afaceri pentru 3000 de studenți sau absolvenți de studii superioare, care doresc să desfășoare o activitate independentă. În acest sens, în fiecare dintre regiunile de dezvoltare ale țării vor fi înființate centre de informare antreprenorială cu privire la mediul de afaceri, la oportunitățile de inițiere/ dezvoltare a afacerilor precum și la legislația relevantă.

În scopul îmbunătățirii competențelor și abilităților antreprenoriale, 800 de tineri vor participa la cursuri de formare antreprenorială – nivel de bază, iar 320 – la cursuri de nivel avansat, aceștia urmând a elabora planuri de afaceri complete, planuri dintre care 40 vor primi sprijin în vederea concretizării.

Prin creșterea potențialului antreprenorial al grupului țintă, proiectul contribuie la creșterea ocupabilității, competitivității și mobilității forței de muncă. Sprijinul acordat demarării activităților independente și ocupării pe cont propriu dezvoltă autonomia, flexibilitatea și spiritul de inițiativă ale tinerilor. De asemenea, susținerea dezvoltării afacerilor este generatoare de noi locuri de muncă pentru tineri, contribuind la creșterea nivelului de ocupare la nivel national și la favorizarea creării unei piețe a muncii flexibilă și inclusivă.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Extreme Training – Imposibilul devine posibil!

www.traininguri.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!