Caută
Close this search box.

Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort, va juca in propriul serial TV

*Jordan si echipa RatPac, James Packer si Brett Ratner la Australian Open 2014

Serial TV cu Jordan Belfort

James Packer va colabora cu Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort, pentru a produce un serial de televizune in stilul Mad Men despre excesul industriei financiare a New Yorkului anilor ’80.

Lupul de pe Wall Street  continua! Jordan Belfort va lansa un serial de televiziune in stilul Mad Men. Ce este mai interesant este faptul ca James Packer, miliardarul australian, va finanta acest proiect. De asemenea, romanii care l-au placut pe Jordan Belfort il pot vedea si live in Romania in data de 18 noiembrie 2014.  La invitatia Extreme Training (www.traininguri.ro), Belfort va sustine un seminar de o zi despre Negociere, Inluentare si Persuasiune.

James Packer va produce acest show TV prin compania sa de film, RatPac, pe care o conduce impreuna cu Brett Ratner, directorul filmelor Rush Hour si X-Men: The Last Stand. In momentul in care Belfort a venit cu propunerea catre RatPac de a produce un serial TV in stilul Mad Man, ei au fost foarte entuziasmati de idee si acum sunt in discutii pe langa planurile de a crea un show propriu de televiziune care se va numi, cel mai probabil, „Cel mai mare om de vanzari al Lumii”.

„Din perspectiva RatPac, suntem extrem de incantati de acest proiect cu Jordan Belfort” a spus Packer in The Weekend Australia. De asemenea, a marturisit: „Il respect pe Jordan pentru perseverenta sa. Ca multi altii, este un om care a facut greseli de care, insa, nu se ascunde. Jordan munceste din greu acum sa isi construiasca o noua cariera si aceasta aventura este o parte importanta pentru drumul sau.”

RatPac va finanta acest proiect din bugetul stabilit anul trecut in valoare de 450 milioane de dolari pentru cofinantarea viitoarelor filme Warner Bros, dar si a propriilor proiecte de film si televizune.

Pagina oficiala a evenimentului, de unde se pot achizitiona bilete la conferinta lui Jordan Belfort in Romania, este disponibila prin clic aici:

Marian Rujoiu – Manager Eveniment Lupul de pe wall Street in Romannia

manager@traininguri.ro / rujoiu@gmail.com

[button_4 border=”rounded” size=”large” color=”darkblue” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/wp-content/uploads/2014/06/serial-TV-cu-Lupul-de-pe-Wall-Street.doc”]Stirea o poti descarca prin clic aici[/button_4]

[button_4 border=”rounded” size=”large” color=”darkblue” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/”]Participa la evenimentul sustinut de Lupul de pe Wall Street la Bucuresti si rezerva-ti locul prin clic aici![/button_4]

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!