Sistemul Straight Line Persuasion | Video | Jordan Belfort

Jordan Belfort este renumit pentru fondarea celei mai eficiente operațiuni de vânzări din istoria Wall-Street-ului în spatele căreia stă Sistemul Straight Line Persuasion. Încercând să învețe oameni tineri, fără experiență, fără abilități extraordinare de vânzări să devină închizători de talie mondiala, a inventat Sistemul Straight Line Persuasion în anul 1989. De la 15-20 de brokeri la început, a ajuns să aibă peste 1000 de angajați. Un om mediu de vânzări din echipa sa câștiga la acea vreme peste 1 milion de dolari pe an.

În video-ul de mai jos vei afla ce este sistemul Straight Line Persuasion, cine îl poate folosi și în ce contexte, prin ce se caracterizează, care sunt rezultatele pe care le aduce și când, precum și scopul său final.

Sistemul Straight Line Persuasion este un sistem pe care Jordan îl predă marilor companii din lume de mai bine de 20 de ani, iar rezultatele sunt remarcabile.

Care sunt principalele caracteristici și avantaje ale Sistemului Straight Line Persuasion?

 • 1

  este un sistem simplu și elegant

 • 2

  este ușor de învățat

 • 3

  poate fi duplicat

 • 4

  oferă o disciplină a comunicării

 • 5

  e foarte bine structurat

 • 6

  generează o creștere imediată de 20-30% a vânzărilor

 • 7

  este aplicabil în orice domeniu

 • 8

  oferă claritate

Fie că ești manager de vânzări, agent de vânzări cu experiență sau începător, fie că lucrezi în domeniile imobiliar, auto, asigurări, retail, marketing sau faci vânzări online, Sistemul Straight Line Persuasion te ajută să-ți atingi scopul principal: să poți închide pe oricine poate fi închis. Practic, te ajută să atingi un nivel superior față de cel unde te afli acum și să te dezvolți din ce în ce mai mult.

Jordan vorbește și despre importanța integrării unei atitudini etice în vânzare și acțiunile de influențare. În spatele a ceea ce semnifică influențarea, stă abilitatea de a ajuta oamenii, de a-i ajuta să treacă peste bariere și să acționeze în favoarea lor. Vei afla aici care sunt primele 3 cele mai importante obstacole care îi opresc pe oameni să atingă succesul la cel mai înalt nivel.


Jordan Belfort va fi în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre Sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.


arrow

Urmărește și alte video-uri cu Jordan Belfort:

Rate this post
Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!