Caută
Close this search box.

Team building BCR Pensii

Team building

BCR Pensii in team building

         Ne am dat intalnire la sediul ehipei, ne-am urcat in autocar si…am plecat spre munte cu multa voie buna in asteptarea programului surpriza…pentru participanti. Dupa o perioada linistita de mers cu autocarul ne-am apucat de treaba- jocuri interactive in autocar. Am ajuns la pensiune si numai bine am fost intampinati cu o palinca  pentru a ne face pofta de manacare. Pofta am avut noi, dar nu prea am avut ce sa mancam, asa ca ne-am apucat de facut un gratar. Pe ritmuri muzicale si la foc de tabara am preparat si cina cea mult asteptata , asfel ca am meritat mancarea din plin . Dupa cina petrecerea a continuat, dar nu pana foarte trziu, ca doar a doua zi aveam treaba  cu totii.

Dupa o noapte linistita cu un somn pufos ne-am revazut la micul dejun. Am baut o cafea si am facut inviorarea de dimineata in bataia soarelui cu dinti. Nici nu ne-ar fi trebuit mai multe pentru a ne apuca de lucru, astfel ca am lucrat toata ziua, dar ce-i drept ne-am luat si o pauza un picut mai mare dupa amiza. Dupa o zi de jocuri si activitati a venit randul petrecerii surpriza presarata cu dans si mult, mult karoke unde am descoperit adevarate talente. In final ne-am si premiat, ca doar meritam …..Ehhh si uite asa s-a facut si dimineata…Am mai dormit cate putin asa cat am mai apucat si ne-am trezit putin mai tarziu. Vremea frumoasa ne- a trimis la plimbare prin zona. Am vazut imprejurimile, dar in acelasi timp echipa a mai avut parte de cateva surprize pe drum

Deja am divulgat cam multe…..O sa las pozele sa mai spuna cate ceva!

 

Team building-ul are atat de multe sensuri…pentru HR – performanta, inchegarea echipei, dezvoltare individuala prin echipa, pentru participanti – distractie (de cele mai multe ori asa e) iar pentru noi ca furnizori, aceste doua directii trebuie sa atinga un punct de echilibru. Atunci cand fiecare participant pleaca de la team building cu o descoperire despre propria persoana, cu un plus (fie de informatie, fie de experienta practica) noi suntem poate cei mai fericiti.

Sper ca acest team building a atins obiectivele stabilite si sper ca participantii s-au simtit bine.

[order_box style=”3″ title=”CERETI-NE CHIAR ACUM O OFERTA DE PRET PERSONALIZATA!” alignment=”center”]

Detalii aici: organizare team building-uri

[/order_box]

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!