Caută
Close this search box.

Team building in Delta

Team building Extrene Training – 18 iunie 2010

E weekend cu team building in Extreme asa ca, la ora 8 am plecat spre Delta. Scriu aceste idei post chiar de pe drum. (binecuvantate fie telefoanele stil blackberry :P)

O sa lucram cu Bunge Romania. Sunt o echipa tanara, muncitoare si entuziasta si sper ca acest teambuilding sa valorifice si mai mult aceste calitati. Desi e devreme, e o buna dispozitie generala, lumea glumeste pe o parte, pe cealalta parte rezolva ultimele lucruri care au legatura cu biroul sau orice altceva. Urmeaza teambuildingul.
Avem un weekend interesant in fata asa ca…o sa va tin la curent cu ce se intampla 🙂

20 iunie 2010

Ne-am intors din team building cu zambetul pe buze. A fost frumos si relaxant.

Team building-ul a mers mult in directia dezvoltarii personale asa ca am invatat cum sa ne stabilim obiective, strategii, cum sa ne facem ancore, cum sa stabilim ce nevoi avem, cum sa ne dezvoltam gandirea laterala. A fost un teambuilding din care fiecare a avut ceva de invatat.

Locatia a fost excelenta, ne-am plimbat pe Dunare cu salupa, am facut picnic si foc de tabara.

Team building-ul are atat de multe sensuri…pentru HR – performanta, inchegarea echipei, dezvoltare individuala prin echipa, pentru participanti – distractie (de cele mai multe ori asa e) iar pentru noi ca furnizori, aceste doua directii trebuie sa atinga un punct de echilibru. Atunci cand fiecare participant pleaca de la teambuilding cu o descoperire despre propria persoana, cu un plus (fie de informatie, fie de experienta practica) noi suntem poate cei mai fericiti.

Sper ca acest team building a atins obiectivele stabilite si sper ca participantii s-au simtit bine. Pe moment asta s-a simtit.

[order_box style=”3″ title=”CERETI-NE CHIAR ACUM O OFERTA DE PRET PERSONALIZATA!” alignment=”center”]

Detalii aici: organizare team building-uri

[/order_box]

Mai jos gasiti cateva poze. Ne „auzim” la urmatorul post.

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!