București | 3 decembrie 2015 | 18.00-20.00 

Nu există non-comunicare, o persoană intră automat în relație cu ceilalți direct sau indirect. Totul este comunicare. Comunicăm prin persoana noastră, fizicul nostru, acțiunile noastre și mai ales prin caracterul nostru.

“Ceea ce noi comunicăm este ceea ce ceilalți au înțeles.”

Astăzi, comunicarea eficientă între persoane a devenit o cerință: comunicarea în familie, comunicarea în relațiile sociale, comunicarea cu prietenii și comunicarea la locul de muncă.

Arta de a improviza un discurs  duce la dezvoltarea creativității. Dezvoltarea creativității ne ajută să ieșim din rutină și din închisorile mintale. Arta de a improviza un discurs ne dezvoltă curiozitatea și flexibilitatea în gândire. Arta de a improviza un discurs ajută să ne cunoaștem personal puterea creativității înnăscută în noi.


Ce vei face în cadrul sesiunii Tehnici Teatrale folosite in Comunicare?

Vei aplica, practic, instrumentele de bază în comunicare:

Îți vei îmbunătăți cele patru forme de comunicare:


În cadrul sesiunii Tehnici Teatrale folosite in Comunicare vei învăța:


Trainer Maria Ștefanache:Tehnici Teatrale folosite in Comunicare - maria stefanache

Regizor & Coach, consultant pentru crearea și structurarea unui discurs

În anul 2006, Maria și-a început activitatea de personal coach pentru manageri aplicând metoda sa inovativă de tehnici teatrale aplicate în comunicare în lucrul cu top manageri, oameni politici, proprietari de firme și angajații lor din 
companii
 din Italia, Elveția, Turcia și 
România (ING Private Banking, GetFit Milano, Group Bea Spa Milano, Raiffeisen Bank, Maersk Group,Sortilemn Spa, Lupp Projekt Transilvania srl , Medicina Estetica Milano)

Din 2010 este profesor colaborator la Universitate LIUC din Castellanza Lombardia,  unde predă ”Tehnici Teatrale aplicate in Comunicare” studenților de la Drept, Economie și Inginerie.

În 2014 și-a început colaborarea cu Universitatea din Lugano  fiind personal coach al Decanului Facultății de Finanțe și Economie.

Studii:

 • Diploma în Regia Teatrală obținută în cadrul Academiei Naționale de Artă Dramatică ”Silvio d'Amico”, Roma, Italia
 • Diplomă de Filmaker, secția film documentar , în cadrul școlii de Cinema și Televiziune din Milano
 • Master în Cooperare Internațională (Ministerul Relațiilor Externe & Regiunea Lombardia)


Detalii administrative


2 răspunsuri

 1. Buna tuturor,
  Mi-as dori sa ma abonez la notificarile cu privire la cursurile tinute de voi.Tare mi-ar fi placut sa iau parte la cursul tinut azi de dna Stefanache

  1. Buna ziua, Andreea,

   Ne pare rau ca nu ai reusit sa participi la seminarul sustinut de d-na Stefanache. In perioada urmatoare vom organiza si alte evenimente de acest gen, la care te asteptam cu drag. Pentru a fi in tema cu seminariile , evenimentele si cursurile organizate de compania noastra, te poti abona la newsletter accesand urmatorul link http://www.traininguri.ro/strategii-de-marketing/ ( vei primi gratuit si ghidul Strategii de Marketing si Vanzari ).

   O zi excelenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!