Caută
Close this search box.

Testimoniale curs manager resurse umane

Testimoniale curs manager resurse umaneCred că obligativitatea participării la acest curs ar trebui stabilită prin lege! (Nicolae G.)

Ştiu clar că eu am venit la acest curs datorită experienţei şi pregătirii trainerului şi datorită tematicii pe care urma să o abordeze. Un curs util, bine prezentat, multă informaţie. Într-un cuvânt – EXCELLENT ! (Carmen B.)

Acest curs mi-a schimbat viziunea asupra resurselor umane, privind atribuţiile şi competenţele. Cursul a fost interactiv,  au fost  foarte multe întrebări din partea noastră, la care trainerul, Dl. Florin Rău, ne-a oferit răspunsuri; pentru a ne evalua însuşirea cunoştinţelor/ informaţiilor au fost teste, iar unde a constatat carenţe a revenit asupra subiectului şi cu informaţii suplimentare. Foarte Bun! Cu siguranţă voi participa şi la alte cursuri şi recomand Extreme Training! (Ileana P.)

Un curs util pentru dezvoltarea în cariera profesională, cu instrumente practice, bine structurate, uşor de înţeles şi foarte utile în activitatea HR. (Felicia N.)

Trainingul a fost foarte util, formându-mi o viziune realistă asupra activităţilor, structurat şi foarte bine prezentat. Unul din punctele forte ale acestui curs a fost trainerul, domnule Rău. (Elena Daniela P.)

Cursul manager resurse umane a fost foarte bine structurat si prezentat de Florin Rau. Foarte buna si metoda de training – curs interactiv , cu foarte bune exemple din practica fiecarui coleg de training. Au fost prezentate informatii care imi sunt de un real folos, mi-am clarificat foarte multe cunostinte. Deja am recomandat cursul si trainerul – Florin Rau. Voi tine legatura in continuare si cu Florin si cu Extreme Training. Multumesc Extreme Trainig pentru modul de organizare si promit ca voi reveni la cursurile organizate de voi. (Sorin A.)

Mă ajută concret în toate proiectele pe care le desfășor. Mi-a dat încredere în mine. (Monica I.)

Clarificarea noțiunilor de bază în resurse umane, conturarea unei viziuni concrete cu privire la managementul resurselor umane, înțelegerea acestui domeniu și a perspectivelor de carieră pe viitor. Aceste sunt trei noțiuni cu care plec mândră de la acest curs (Mădălina M.)

Mi-am aprofundat cunoștințele despre obiectivele SMART și aplicarea lor în evaluarea performanțelor. Florin m-a adus în contact cu informații noi pe care m-a ajutat să le înțeleg. (Daniel O.)

Cursul m-a ajutat să dezvolt un sistem de evaluare a performanțelor salariaților bun de implementat în organizația în care lucrez, precum și să înțeleg rolul de partenere de business al departamentului de resurse umane în companie. (Alina V.)

Deși totul este perfectibil, nu trebuie schimbat niciodată nimic din ceea ce este bun și funcționează. Cursul de Manager Resurse Umane m-a făcut să mă simt ca într-o echipă coordonată de un profesionist! (Laura V.)

Chiar nu credeam că după patru zile de curs sunt capabilă să definesc și să aplic în organizația mea atât de multe concepte și procese. Dar aici am văzut că este posibil! (Camelia R.)

M-am simțit foarte bine în cadrul grupului, iar trainerul merită nota 10. Un curs bine realizat de o echipă de profesioniști care vor să-și ducă cursanții spre performanță! Mi-am umplut golurile în ceea ce privește sarcinile pe care le are un manager de resurse umane. (Andreea T.)

Fă parte din următoarea grupă a cursului Manager resurse umane! Click aici pentru detalii şi înscrieri!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!