Caută
Close this search box.

Testimoniale Curs Motivare Non Financiara

Testimoniale Curs Motivare Non Financiara

O abordare interesanta a conceptului de motivare. Mi-a dat idei pentru viitor. Consider ca punctele forte ale acestui training au fost: interactivitatea, informatiile referitoare la motivare-demotivare si climatul deschis, de incredere si
colaborare creat de traineri si echipa de cursanti. Mi-a facut o deosebita placere sa particip, pentru ceea ce mi-a revelat. (Daniel Nicolescu NIC-DAN ELECTROSERV SRL)

Inovator si nemaiintalnit pana acum! Le recomand cu mare caldura viitorilor participanti urmatoarele: Nu le va parea rau ca vor veni la curs. Este o experienta unica care le va conferi sansa de a invata mai multe decat dintr-un curs purteorectic. Va spun ca dintre toate cursurile la care am participat pana acum, acesta mi s-a parut cel mai mai interesant, provocator, inovator. (Deac Ana   SC VENTRUST INVESTMENT SA)

Recomand acest training tuturor, cu caldura. Cuvintele sunt de prisosinta! Numai participarea va confirma
recomandarea mea! Consider ca punctele forte ale acestui training au fost: cunostintele impartasite, informatiile si  profesionalismul. (Radu Cristina GENERAL INDUSTRY)

Cunostintele se acumuleaza. Interactivitatea exista! Utilitatea se va vedea in timp! Trainerii sunt foarte buni. (Andreea Ciubuc MOZZART)

Iti poate oferi o noua perspectiva asupra unor lucruri ce le considerai batute in cuie.(Puiu Catalin ELECTRO-TOTAL)

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!