Caută
Close this search box.

Testimoniale Curs Negociere

Curs NegociereSunt fresh, sunt needitate si sunt acum disponibile pentru tine. Surprinde intr-un mod cat mai real si onest, parerile participantilor la cursul de Negociere din weekendul 16 – 18 septembrie 2011, organizat de Extreme Training.

click aici pentru detalii despre Cursul de NegociereCurs Negociere
Mai jos gasiti cateva din impresiile cursantilor participanti la cursul de negociere

Testimoniale Curs Negociere

„Impresionant de multe lucruri pe care nu le stiam. Pana sa vin la aceste cursuri eram convins ca nu voi afla sau voi invata multe lucruri in doar cateva zile, insa ajungand aici am observat diferenta. Sunteti buni!” (Luigi Irimia BESIGN CONCEPT Galati)

„A fost un training bun, cu multe informatii si exercitii. M-a ajutat la consolidarea unor tehnici si cresterea motivatiei de a afla mai mult. Este un training care ofera accesul la o tehnica incredibila! Poti folosi ce inveti aici in viata de zi cu zi , in afaceri si poti deveni mai bun!” (Serban Nicoara)

„Mi-a placut! Am vazut multe greseli pe care le fac  si acum am posibilitatea sa le corectez. Am auzit multe lucruri noi. Ma simt bine si ma bucur ca am ocazia sa devin din ce in ce mai buna datorita celor vazute si auzite.” (Doina Drenea)

„Subiectul a fost de actualitate, seminarul a combinat armonios teoria cu practica, trainerul s-a raportat bine la participanti, a degajat atmosfera, a dat dovada de flexibilitate. Informatiile transmise au fost noi si clare. Suportul de curs ar fi putut contine informatii mai multe si mai consistente (pt acasa).” (Camelia Ciobanu)

„Trainingul a fost foarte interesant. Punctele forte ale acestuia au fost atat teoria cat si aplicatiile practice.Jocurile au fost super, acestea conferind atat destindere cat si imbunatatirea abilitatilor.Intentionez sa particip si alte traininguri” (Florian Roxana-Promex Consulting)

„Trainingul a fost foarte interesant. Trainerul a fost foarte pregatit. Trainingul m-a ajutat sa-mi descopar potentialul.La inceput m-am simtit stanjenita, apoi din ce in ce mai in largul meu” (Farcasan Diana- SC Europort )

„Trainingul a reprezentat un timp folosit pentru pentru noi si in favoarea noastra. Interactivitatea a fost unul dintre punctele forte ale trainingului. M-a ajutat la descoperirea puncetelor mele forte.M am simtit ca in famile” (Bojan Laura)

„Trainingul a fost eficient. M-a ajutat la eliminarea superficialitatii si mediocritatii mele. M-am simtit relaxat. Am asimilat ce am sperat.Felicitari!” (Dragus Lorin)

„A fost un training deschis si relaxant. Pregatirea a fost unul dintre punctele forte. Ma jutat la dezvoltarea personala. Merita vazut ca sa crezi” (Nadia Gadja-Ostina Prod)

„Mi-a placut trainingul .A fost interesant si de un real ajutor.M-a ajutat cel mai mult la cunoasterea partenerului de negociere” (Alina Marian-Sc Europort)

„Trainingul a fost interesant.Ceva nou pentru mine.Constientizezi situatii in care poti folosi tehnici de negociere, poti aprecia ceea ce s-a abordat. Este foarte util si pentru dezvoltarea personala.Astept si alte cursuri” (Aura Rusu- Integria)

„Trainerul este un om foarte deschis si bine pregatit.Puncele forte au fost exercitiile practice.Nu a fost ceva care sa nu imi placa in training.” (Eugenia Panait-Sc Europort)

„Trainingul mi s-a parut extrem de util .Punctele forte ale acestuia au fost tehnivciile de vorbire(dictie).Trainingul m-a ajutat sa descopar lucuri noi, oameni minunati. Nu m-ati intrebat dar as vrea sa va spun ca ati fost minunati” (Alina Tutu -Spitalul clinic de psihiatrie)

„Trainingul mi se pare foarte important, m-am simtit confortabil. M-a ajutat la stapanirea emotiilor prin exercitiile invatate aici. As dori sa particip in continuare la astfel de cursuri pentru stapanirea de sine, daca se poate spune si astfel.” (Irina Brasoveanu-Encorium Romania )

„Trainingul mi s-a parut excelent.Punctele forte ale acestuia au fost exercitiile si practica. M-am simtit minunat intr-o atmosfera calda si prietenoasa.Plec de aici cu un bagaj de cunostinte destul de consistent. As vrea sa se mai organizeze . Felicitari!” (Roxana Badea)

„Trainingul a fost super interesant, unic pentru mine.Punctele forte ale acestuia au fost trucurile despre respiratie si dictie. Participarea la acest training m-a ajutatt la atat de multe lucruri, incat in momentul acesta nu m-as mai opri. Ideea trainingului a fost super ca de altfel si prezenta celor doi actori.” (Miron Mihaela-Silvian Star)

„Am plecat cu o impresie placuta si sigur voi mai participa la traininguri de acest gen.Moderatorii au fost excelenti.M-am simtit extreme de bine. S-a stiut cum sa ni se capteze atentia.Cred ca nu am mai fost niciodata asa de atenta o perioada mare de timp cum am fost pe parcursul acestui training.Sunt tare multumita de tot ce am invatat azi si cu siguranta  voi pune in practica exercitiile invatate.” (Gusavan Laurentia Catalina)

„Extrem de interesant si de util. Punctele forte ale acestuia au fost: a respectat curicula,tehnicile de livrare, implicarea, interactiunea si activarea.A fost diferit de asteptarile mele, mi a placut foarte mult.In domeniul in care desfasor activitatea este super util si cu siguranta voi pune in practica.” (Gabriela Boca CEC Bank)

„Este printre cele mai interesante cursuri la care am participat. Punctul forte al acestui curs a fost trainerul pentru ca se vede clar ca e pasionat de acest domeniu. M-am simtit foarte bine la acest training. Este foarte flositor in orice domeniu ai lucra!” (Giura Anca)

„Trainingul a fost foarte concentrat si foarte bine structurat. Nu mi-a oferit nimeni nici un peste, chit ca foamea mi era mare. In schimb am achizitionat o undita cu instructiunile de utilizare.You’ re the best!” (Mihalache Delia)

„Super tare.informatia a fost bogata si bine documentata.sunt increzatoare in faptul ca aplicand cele invatate aici voi putea sa schimb intai la mine ceva in bine si apoi sa aplic asupra altora. M-a ajutat la utilizarea limbajului adecvat intr-o dicutie de afaceri. As dori sa mai vin si la alte cursuri.” (Corina Radu-Alukonigsthal)

„Trainingul a fost excelent. Puterea exemplelor a fost punctul forte al trainingului. Un curs foarte bine structurat, care in mod sigur ma va ajuta sa imi ating scopurile si sa ii ajut pe cei care nu cunosc NLP-ul.” (Darie Sanziana-.EE Mafcote Romania)

„Trainingul a fost bine structurat .Puncteoe forte ale acestui training au fost exercitiile hipnotice cu aplicabilitate (caracterul hipnotic).Cei mai bine investiti bani de pana acum.Va multumesc si va apreciez mult!” (Mihalache Delia)

„Trainingul a fost super. Merita cu prisosinta investiti in timp si bani, dechide apetitul pentru informatii noi, pentru aplicarea lor in practica, in societate la jog sau in famile. Deschide ochii si mintea.” (Pavel Carmen)

„A fost diferit de asteptarile mele, util, placut si foarte folositor. M-a ajutat la constientizarea manipularii la nivel subconstient.” (Alexandra Toader)

„Timp bine folosit , cunostinte noi . Punctele esentiale au fost bine descrise” ( Dana Sandu)

„Am invatat tehnici noi si le am aprofundat pe cele aplicate din prezent. Nu imi vine in cap nimic neatins in acest training!” (Radeanu Corina)

„Am primit mai mult decat m am asteptat. O sa aplic cu siguranta ce am invatat aici!” (Stratica Lila)

„Trainingul la care am participat ma va ajuta sa imi imbunatatesc comunicarea cu cei din jur si sa ma pot descurca mai bine intr-o
anumita discutie. Capitolele predate au prezentat cunostinte noi pentru mine si au deschis interesul meu pentru  acest subiect.” (Diana Scripcariu)

„Trainingul la care am participat este potrivit persoanelor care nu vin ca sa li se predea. Un punct forte sunt activitatile de grup si task-urile ingenioase. Modalitatea de lucru e occidentala, axata pe dezvoltare personala in ritm propriu. Cunostintele dobandite au aplicabilitate imediata. Good Work!” (Alexandra Niculae)

„Un training util, axat pe exercitii practice. Felicitari trainer-ului pentru idei si interactivitate” (Simona Lambrinoc)

„Training util; te face sa constientizezi propriile abilitati si tipul de management care ti se se potriveste. Modalitate de lucru foarte eficienta. Practica a fost prioritara teoriei care se poate consulta si prin alte mijloace (interenet, carti de specialitate).” (Ioana Liliana Lascu)

„Recomand acest curs, cu conditia ca persoanele care urmeaza sa participe sa fie adaptabile diferitor tipuri de personalitati.”  (Anca Eugenia Pijin)

„Trainingul a fost antrenant si eficient atat datorita trainerului (bun moderator) cat si a modalitatii de lucru (exercitii practice). Lucrul in echipa si gradul ridicat de interactivitate m-a determinat sa ma autoanalizez si sa observ reactiile celorlalti. Recunosc ca a fost solicitant dar a meritat ! 🙂 „ (Raluca Bilbor)

„Un training generator de conflicte intre opinii, de mediere a acestora si in sfarsit, de zambete. Un training cu o abordare non-conformista, aducator de informatii interesante si situatii concrete care necesita solutionare.” (Cristina Diaconu)

„Continutul cursului s-a ridicat la asteptarile mele, informatia oferita m-a ajutat sa aflu lucruri noi. De asemenea sistemul de predare este interactiv si eficient. Consider ca am invatat ceea ce speram. Este foarte diferit de ceea ce se invata in facultati! De asemenea sistemul de predare este interactiv si eficient.” (Livia Irina Voicu)

„Training interactiv, trainer deschis, comunicativ si simpatic, metode de lucru cu implicarea mare a cursantilor, cunostinte generale ghidate pe sistematizarea unor noi cunostinte dobandite, eficace si eficiente.  A fost un training cu suficiente informatii si exercitii pentru timpul scurt si pentru tipurile foarte diferite de paricipanti!(echilibrat).” (Cristina Serban)

„Bine organizat, informatii pertinente, corect si creativ diseminate. Trainer bine pregatit si deschis la sugestii.” (Laura Ioan)

„Imi pare bine ca am avut sansa de a participa la acest training si consider ca in urma acestuia pot spune ca este doar inceputul colaborarii mele cu  eXtreme Training. Trainingul a intrunit toate asteptarile mele, inca din prima clipa.” (Irina Chiritoiu)

„Este ceva foarte interesant. Mi s-a parut foarte captivant si cu siguranta voi incerca sa aplic ce am invatat. Participati la acest training. Va va fi foarte util, veti gandi de 10 ori mai mult inainte sa vorbiti cu cineva. Veti invata sa apreciati, sa descoperiti o persoana si in 5 minute.” ( Silvia Constantin)„Interesant, util, o investitie in propria persoana, cu beneficii pe termen lung.” (Mirela Stere, Macromex)„Trainingul este de o mare utilitate pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare in viata de zi cu zi si la serviciu. Exercitiile de interactivitate sunt invovative si eficiente dand posibilitatea participantilor sa aplice noile cunostinte. Trainerul este mereu dispus sa raspunda intrebarilor si nedumeririlor.” (Stefania Lazar- Primaria Municipiului Bucuresti)„Este interesant, interactiv, aplicabil. Recomand intr-un mod deschis acest training tuturor celor care stiu de existenta manipularii dar care nu stiu s-o aplice. Trainingul iti ofera raspunsuri intr-o maniera interactiva, inovativa.” (Ionut Ardeleanu)

„Training mai mult psihologic  decat tehnicizat!. Foarte buna interactivitate, eficienta, utilitate in cadrul cursului. Abilitati excelente ale trainerului, creativ, ingenios, cu simtul umorului dezvoltat.” (Liliana Mach- Radio Total)

„Mi-a deschis noi orizonturi, cred ca (simt ca) mi-a aratat calea catre succes. Apreciez acest training ca fiind teribil de util in ceea ce ma priveste, este impulsul de care avema nevoie” (Carmen Alexandru – SC CMD 2002 Galati)

„M-a ajutat  sa pun la punct multe detalii care mi-au scapat pana acum si m-am simtit bine in preajma unor persoane necunoscute. Initial am avut indoieli in legatura cu informatiile pe care le-as putea primi, dar Marian a reusit sa puna la indoiala unele chestii de care eram pana acum sigur. A fost un challenge. „ (Iulian Budoi – Radio Total)

„Super tare! Imi place modul teoretic in care sunt  analizate aceste tehnici! NLP este un studiu relevator si important in orice arie a activitatii noastre. Ideea inovatoare a punerii in valoare a acestor tehnici este esentiala pentru toti.” (Corina Mihaitoiu-GO BIG EVENTS SRL)

„Parerea mea este ca am invatat mai multe lucruri decat ma asteptam.” (Purice Dana Mirela)

„A fost super din punct de vedere informational, dar neasteptat de placut avand in vedere atmosfera creata. Am ajuns la concluzia ca de fapt puterea e in posibilitatile noastre intelectuale si nu in atentia acordata detaliilor. Consider ca punctele tari ale acestui training au fost libertatea de care am avut parte si informatiile prea captivante si deosebit de utile. E un training care merita facut prin prisma utilitatii lui. Se adreseaza oamenilor care stiu si sa analizeze, pot sa asculte si sunt interesati sa se cunoasca in primul rand pe ei si sa incerce sa foloseasca asta zilnic. Consider ca acest training m-a ajutat sa realizez ca intr-adevar am valoare si nu stiu sa o valorific. Sunteti niste tipi prea OK poate, pentru unii dintre noi. Ati fost prea finuti! Sa o tineti tot asa! Si intotdeauna sa faceti ce va place si la ce sunteti foarte buni! P.S: Imi asum responsabilitatea pentru cele scrise!” (Gabriela Negru-SC TON MARRIAGE)

„Merita toti banii, chiar mai mult! Daca ai impresia sa esti un supernegociator, la sfarsitul cursului te vei simti cel mai mare negociator din lume!” (Marius Cristian Chirea-Marox Serv)

„Mult mai complex decat cred sau au inteles unii, mult mai onest si mai bine intentionat si adresat decat au dorit altii! Te ajuta in primul  rand sa te vezi prin ochii altor oameni. In al doilea rand sa analizezi partenerul de dialog.” (Bogdan Panait-SC PANDESIGN SRL)

„Prea scurt!!!” (Constantin Stoica)

„Merita sa va gasiti timp pentru a participa la acest training. Va va ajuta mai mult decat credeti.” (Irina Bogatu)

„Nici o tehnica nu este prin sine moral buna sau rea. Diferenta o face scopul caruia ii serveste! Trainingul te invata tehnici si o face bine” (Alexandru Ursoiu-Univ. Crestina Dimitrie Cantemir- Asistent universitar)

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!