Caută
Close this search box.

Testimoniale Extreme Training

testimonial extremeColaborarea noastra cu compania  Extreme Training, a inceput in urma cu 6 luni, ca o colaborare de tip barter, urmand ca Extreme Training sa furnizeze catre eJobs, saptamanal, un articol ce urma sa fie inclus in newsletter-ul de cariera eJobs.  Conform structurii newsletter-ului, articolele urmau sa abordeze teme din domenii precum:  vanzari, comunicare, negociere, leadership, teambuilding, management.

Am apreciat de la inceput  nu numai competenta, promptitudinea si profesionalismul cu care au fost realizate articolele, dar si seriozitatea si atentia cu care compania a  tratat solicitarile noastre privind temele abordate in articole.
Articolele au cuprins informatii relevante din domeniile vizate, au fost intotdeauna  predate la termen si in cele mai bune conditii de tehnoredactare, fapt ce ne-a convins in scurt timp ca, Extreme Training dispune de experienta si resursele specifice necesare asigurarii unei colaborari cu rezultate exceptionale de ambele parti.

Ca urmare a colaborarii cu Extreme Training, am avut ocazia sa intalnim aici o echipa foarte tanara, flexibila, deschisa la comunicare, o echipa ce a dat dovada de maturitate profesionala, pregatita oricand  sa ne ofere unele din cele mai interesante articole de cariera pe care le cuprinde newsletter-ul.

Vom continua si vom incerca sa dezvoltam colaboararea Extreme Training- eJobs, pe mai multe coordonate,  deoarece suntem convinsi ca avem alaturi un partener de exceptie!

Laura Chilom
HR Consultant  eJobs
http://www.ejobs.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!