Caută
Close this search box.

The Big Picture – workshop pe platforma BusinessDrive

The Big Picture-workshop pe platforma BusinessDrive_Marius-Ghenea

Un consultant şi trainer cu experienţă managerială corporatistă îi învaţă pe antreprenori să fie mai riguroşi.
Un antreprenor în serie şi “business angel” de notorietate îi învaţă pe corporatişti să fie mai flexibili.

Te invităm la un eveniment absolut special:

Workshopul The Big Picture este destinat dezvoltării manageriale şi elaborat pe baza singurului program de tip mini-MBA din România. BUSINESS DRIVE  ajuns la cea de-a V-a ediţie open.

 • workshop bazat pe o simulare de business interactivă
 • workshop inedit, conceput în jurul ideii de învăţare prin joacă

Data: 30 ianuarie 2014

Locaţie: Jubile the Ballroom PRIMĂVERII, ora 17.30

Susţinut de cei doi amfitrioni ai programului, Marius Ghenea (Arena Leilor) şi Dragoş Popescu (Diagma), workshopul se adresează tuturor celor interesaţi să-şi dezvolte şi să-şi exerseze competenţele manageriale. Agenda include, pe lângă prelegerile celor doi speakeri pe teme de actualitate privind gestiunea afacerilor, o rundă interactivă de simulare de business ai căror câştigători vor fi recompensaţi cu vouchere de discount la înscrierea la sesiunea 17-21 februarie a programului MBA intensiv BusinessDrive

Ce vei câştiga prin participarea la acest workshop:

workshopÎţi vei dezvolta abilităţile de management şi luare a deciziilor

workshopVei deprinde într-un mod facil şi neconvenţional principiile moderne de gestiune a unei afaceri

workshopVei învăţa de la doi experţi de referinţă în management şi antreprenoriat

workshopVei putea să-ţi evaluezi spiritul antreprenorial

workshopVei face networking de calitate

workshopVei descoperi noi oportunităţi de business

SPEAKERI:

The Big Picture-workshop pe platforma BusinessDrive_Marius GheneaMarius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori în serie din România. Printre reuşitele sale investiţionale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum şi multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”.

Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare în sfera educaţională. Speaker şi conferenţiar de succes, autor al celei mai vândute cărţi de profil, “Antreprenoriat” şi unul dintre protagoniştii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat să împărtăşească know-how-ul acumulat.

Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al Schoolforstartups România, cea mai importantă şcoală antreprenorială din regiune, alături de Doug Richard şi echipa britanică a programului Schoolforstartups şi deţine calitatea de director în boardul forumului investiţional românesc “Venture Connect”.

A sprijinit şi susţine în continuare proiecte de formare şi leadership pentru tineri studenţi sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders România sau alte organizaţii ale tinerilor din România.

Marius este lector BusinessDrive pentru sesiunile open, dar şi pentru unele dintre cele in-house, destinate clienţilor corporate.

The Big Picture-workshop pe platforma BusinessDrive_Dragos PopescuDragoş Popescu şi-a construit cariera de consultant şi trainer pornind de la o solidă experienţă directă în business. A ocupat poziţii manageriale de vârf, în particular în industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola) cu performanţe recunoscute la nivel internaţional (“The Cheetah” award <Pinnacle Performance Club> in recognition of Sales Achievements).

A fost şi este implicat activ, în calitate de consultant, în proiecte de dezvoltare şi optimizare de business, atât în telecomunicaţii, dar şi în industria grea sau FMCG / logistică / distribuţie.

Susţine în mod curent sesiuni de training, cu precădere în domeniile: Business Management, Vânzări, Marketing, Finanţe totalizând peste 250 zile de training. Printre clienţii săi importanţi ca şi trainer se numără Romtelecom, Orange, EONGas, Holcim, Raiffeisen Bank etc.

Deţine un titlu MBA (Finance & Business Administration – Motorola Business University, 1999) şi este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesională, atât în domenii de specialitate (Marketing, Vânzări, Project Management, Business Analysis, Finance), cât şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi pedagogice, susţinute de prestigioşi furnizori precum Business Foundation Institute, Holden, Achieve Global etc. Dragoş este iniţiatorul conceptului şi autorul programului BusinessDrive.

 VALOARE INVESTIȚIE/TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare este de 50 lei (TVA inclus).

În cazul în care aveţi orice întrebare sau vă este ceva neclar, sunaţi-ne la numarul de telefon: 031 425 25 34 sau scrieţi-ne la adresa de email: info@traininguri.ro.

CE INCLUDE TAXA DE PARTICPARE ?

 • activitatea de training;
 • mapa participantului;
 • foi flipchart, coli şi markere;
 • 1 coffee-break.


PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

30 ianuarie 2014

17:30 – 18:00 Înregistrare participanţi

18:00 – 18:30 Workshop BusinessDrive: Speech Dragoş Popescu

18:30 – 18:50 Workshop BusinessDrive: Speech Marius Ghenea

18:50 – 19:10 Coffee Break, Networking

19:10 – 21:00 Workshop BusinessDrive: Runda interactivă – Simulare de business

21:00 – 21:30 Networking

LOCAŢIE EVENIMENT

Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, la Jubile the Ballroom PRIMĂVERII, str. Amiral Constantin Bălescu, nr. 3.

Jubile the Ballroom PRIMĂVERII

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Rezervarea unui loc la acest workshop se poate face online. Pentru înscrierea online trebuie să apăsați butonul “ÎNSCRIE-TE ACUM ” situat atât în partea de sus, cât și în cea de jos a paginii. Pentru înscrierea la două sau mai multe cursuri, navigați pe site la modulele care vă interesează și apăsați din nou “ÎNSCRIE-TE ACUM ”.

Atenție!
Înscrierea online vă oferă posibilitatea de a vă rezerva rapid un loc, în doi pași simpli:

 • Pasul 1 – Vă alegeți cursurile la care doriți să participați (în cazul în care doriți să înscrieți două persoane la același curs, puneți cifra 2 la “Număr persoane” și apăsați “Actualizare”)
 • Pasul 2 – Introduceți datele de facturare (persoană fizică sau juridică) și datele de contact ale persoanelor care urmează să participe (necesare pentru emiterea certificatelor și pentru contact)

În timp ce navigați pe site, cursurile la care doriți să vă înscrieți se memorează automat, urmând ca după ce v-ați definitivat opțiunile să apăsați butonul “Emite factura” și să înregistrați apoi numele și datele de contact ale participanților.

În cazul în care aveți orice întrebare sau ceva este neclar, sunați-ne la unul dintre numerele de telefon 0314 25 25 34 / 0726 00 55 55 sau scrieţi-ne la info@traininguri.ro.

FACTURARE ȘI PLATĂ

Formulă online de înscriere are avantajul de a vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere email-ul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Varintele de plată sunt următoarele:

 • Varianta 1- Puteți achita la orice sucursală Credit Europe Bank din București sau din țară. (vă rugăm să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tiparită a facturii proforme).
 • Varianta 2 – Puteți achita direct în contul nostru utilizând serviciile de online banking sau homebanking – daca le aveți activate.
 • Varianta 3 – Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (strada Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1, sector 6, București)

 Data limita de plata: 23 ianuarie 2014

Îți recomandăm totodată și alte  cursuri suplimentare sau alternative pe teme de management și gestionarea unui Business:

[button_4 size=”small” color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/curs-finante-pentru-non-finantisti/”]Finanţe pentru nonfinanţişti[/button_4]

[button_4 size=”small” color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/businessdrive-mba-intensiv/”]MBA INTENSIV – BUSINESS DRIVE[/button_4]

[button_4 size=”small” color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/curs-optimizarea-costurilor-si-cresterea-profitabilitatii/”]Optimizarea Costurilor și Creșterea Profitabilității[/button_4]

Extreme Training – Imposibilul devine posibil

www.traininguri.ro

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!