Caută
Close this search box.

Viziune si valori Extreme Training

Viziune si valori Extreme Training
  Viziune Extreme Training

Impartasim o viziune a viitorului, a inovatiei, a (auto)cunoasterii si a
perfectionarii. Credem cu tarie ca perfectiunea nu are limita superioara, se poate invata in fiecare zi un lucru nou si poti experimenta continuu. Fiecare training reprezinta pentru noi si pentru clientii nostri un diamant neslefuit. Rolul nostru este de a-l slefui si de a-l face stralucitor.


VALORI EXTREME TRAINING

Cand am scris acum 4 ani valorile Extreme Training, le-am enumerat spontan.
Am inteles insa ca putem mai mult. In discutiile informale dintre noi ,trainerii, au aparut pentru inceput trei termeni: Excelenta, Integritate
si Respect! Am inceput sa facem referire la ei tot mai des, transformand acesti termeni in valori autentice, in puncte de reper pe care ne sprijinim activitatea.  (Marian Rujoiu – Manager Extreme Training)

+ Excelenta
Dorim sa te ducem mai departe, astfel incat sa poti  masura in cifre rezultatul a ceea ce ti-am oferit. In anul 2007 in locul acestei valori figura performanta. Am observat ca putem oferi mai mult, Excelenta devenind Valoare esentiala in toate demersurile noastre, incepand cu 1 Ianuarie 2008.

+ Integritate

Ne-am propus sa va convingem prin serviciile noastre ca DECIZIA de a alege Extreme Training se dovedeste a fi una corecta. Spunem ca putem face numai ce consideram ca este posibil, iar cand spunem ca facem acel ceva, il facem excelent.

+ Respect

Respectam nevoile clientilor si le satisfacem. Suntem deschisi, performanti si flexibili. Pentru noi, clientii nu au o valoare contractuala, ei sunt provocarea noastra si responsabilitatea noastra in acelasi timp. Luptam impreuna cu ei pentru a fi competitivi, pentru a fi cei mai buni,
pentru a oferi cele mai bune servicii. Suntem pregatiti pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie.


 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!