Webinar- inteligenta emotionala

[asg-button color=”blue” link=”traininguri.ro/curs-nlp-practitioner/” newwindow=”false”]Detalii curs NLP Practitioner prin click aici![/asg-button]

 

4.5/5 - (28 votes)
Te-ar putea interesa și:

14 răspunsuri

 1. FELICITĂRI IMENSE, DAN LAMBESCU!

  Foarte interesant, cum vezi toate astea, pe care le-ai expus superb în excepționalul Webinar…

  Ca și cum… ai spune…!

  Inspiră-te de întâmplări reale și oameni adevărați și atunci (cu siguranță) și viața ta va fi o poveste reală și adevărată pentru că, va conține miezul de adevăr trăit.

  Și va declanșa în tine o emoție inteligentă – o inteligență emoțională în jurul căreia vei încerca să construiești o lume.

  Și astfel, viața te împinge de la spate să continui să descoperi oameni moderni – noi oameni, locuri și tradiții despre care nu știi mai nimic…

  Dar, cine caută cu Sufletul, cu Inima curată, găsește!

  Iar cine iubește cunoașterea cu inima curată, găsește și iubirea adevărată -n cunoaștere…

  În Webinar-ul tău e Rostul Psihologic al Omului, Webinar-ul lucrurilor profunde, țesăturilor și cusăturilor cotidiene ale psihologiei vieții, frumusețea omului echilibrat și îndeletnicirilor (simple+complexe), blândețea ritualurilor și obișnuințelor care fac viața (psihologică) mai frumoasă…

  Pentru că, Psihologia te face să plesnești de sănătate, să gâlgâi de viață – de inteligență emoțională, de spontaneitate, de umor…

  Psihologia îți dă un alt sens existenței și-ți redă surâsul, sensul iubirii, îți umple cuibul visurilor și-ți marchează finalul fericit.

  De ce?

  Pentru că, EA – PSIHOLOGIA – devine a TA și sunteți împreună… Ți s-au împlinit toate dorințele și-ți vine să țipi de fericire, având senzația că e un vis… Dar nu!

  Încă o dată, FELICITĂRI, pentru că, reușești cu brio să-ți ții mereu ascultătorul treaz (captivat în totalitate de emoția expunerii)… și să înțeleagă… cât trebuie să fie de implicat psihologic, cât trebuie să fie… mai ales cu sufletul… Asta fiind și o dovadă că a găsit calea spre succes!

  Toate cele bune, îți doresc!

 2. buna seara ,tehnica aceasta descrisa aici se poate folosi si la tratarea raului de masina …..mersi..

 3. Multumesc mult. Sunteti minunati. Sper sa se introduca cat mai repede in scoli asemenea lectii. Este foarte necesar.

 4. Mariana
  Cursul este foarte interesant chiar și pentru mine la 60 de ani în ultimul an de serviciu ca profesor de discipline economice. Este o prezentare la obiect, foarte bine argumentată și consider utilă pentru oricare persoană în viață, chiar dacă noțiunile învățate le va aplica în propria familie, în cercul de prieteni, etc. Mulțumesc pentru oportunitate!

 5. Multumesc mult. Sunt complet neinitiata in NLP – pe care de acum inainte doresc sa-l investighez – si am inteles totul. Este super. Genial. Multumesc mult inca o data.

 6. Dan Lambescu ,omul care iti pune Dinti in asa fel incat sa musti bine din succes,din prima.
  Asemenea Lectii despre ce nu stii,ar trebui sa se predea si in scolile din Romania.
  Eu unul am inteles din cursul asta ca de fapt….nu stiam nimic :)))
  Acum o sa desenez o harta mai mare 😉

 7. Super rezumat! Am certificare NLP Practitioner dar mai-mai ca ma tenteaza sa fac acest curs si cu Dan.
  Multumesc si astept cu interes bonusurile.

  Cristina

 8. Super rezumat! Am certificare NLP Practitioner dar am urmarit cu interes webinarul pe care l-am vazut ca un rezumat a tot ceea ce am invatat la cursu pe care l-am urmat. Astept cu interes bonusurile,

  Cristina

 9. Dupa ce am urmarit toata prezentarea: ma bucur ca am urmarit o prezentare asa frumoasa, convingatoare prin conciziune. Multumesc.

 10. Un singur comentariu as face: in materialul audio-video de mai sus aud prea des verbul „a incerca”, un verb pe care personal il folosesc la ora actuala cu foarte mare precautie.

 11. Marian,
  este foarte probabil ca oferta pe care o gasesc astazi in e-cutia mea postala sa fie situatia aceea pe care indeobste o numim „omul potrivit la locul potrivit”. Ma bucur, ca de fiecare data in ultima vreme, de fiecare mesaj pe care il primesc de la tine si care pica si de data asta la tanc, taman cand lansez intrebarea „si acum ce fac mai departe?” Modul in care imi parvin materialele acestea in ultima vreme apartine unui soi de magie, cum deja ne-am obisnuit sa numim aceasta situatie in care lucrurile vin la noi si tot ce avem de facut este sa le lasam sa vina si sa le prelucram bucurandu-ne de ele, Sunt gata sa aflu cat mai multe lucruri pe care sa le adaug cunoasterii/necunoasterii mele, in scopul de a-mi materializa intentia/proiectul pe care l-am inceput. Si pentru ca avem nevoie si de un maestru, multumesc pentru „insistenta” cu care imi oferi instrumentele necesare, astfel incat sa evit pierderea unor ore pretioase pentru a gasi ori pentru a selecta ceea ce-mi este de folos. Cu recunostinta,
  Liliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!