Caută
Close this search box.

Carte NLP – ”Cartea cărților în NLP”

carte NLPToți ne dorim succesul. Indiferent de formă. Mulți oameni fac sacrificii mari ca să ajungă unde își doresc, alții visează la lucruri mărețe, dar nu acționează niciodată. Și mai există și acele persoane pline de carismă care acționează mereu cu încredere și obțin întotdeauna ce își doresc, păstrându-și atitudinea relaxată și zâmbetul pe buze. Dacă tu îți dorești să fii unul dintre acești oameni de succes, citește mai departe.

Succesul este o atitudine mentală

Putem pune semnul egal între oamenii mediocri și învingători din punct de vedere al inteligenței, vârstei, aspectului fizic, condițiilor exterioare sau experiențelor. Factorul cheie care face diferența între ei este atitudinea mentală. Dacă îți dorești să obții succesul sub toate formele posibile, trebuie să înveți să-ți schimbi modul de gândire. Ai nevoie să dobândești încrederea că poți să reușești în tot îți propui.

Încrederea în propriile forțe este secretul oamenilor fericiți.

Cum îți poți schimba gândirea ca să îți schimbi viața?

Simplu. Folosind cele mai puternice tehnici de reconfigurare mentală și transformare personală, tehnici pe care acum le poți descoperi în cel mai comprehensiv ghid pentru atingerea excelenței în business, dezvoltare umană, coaching, parenting, terapie și relații interpersonale (carte NLP): CARTEA CĂRȚILOR ÎN NLP. Cartea este nou apărută și reprezintă perla cunoașterii domeniul Programării Neurolingvistice, munca de studiu și cercetare a două dintre geniile NLP-ului: Michael Hall și Barbara Belnap.

NLP (Programarea Neurolingvistă), numită de către mulți traineri în domeniu “știința viitorului” conține setul complet de instrumente cu care te poți reinventa pe toate planurile vieții tale. Îți poți schimba destinul doar aplicând corect tehnici de reprogramare mentală.

Tehnicile incluse în Cartea cărților în NLP te ajută să:

  • dobândești încredere în propriile forțe;
  •  îți descoperi calitățile speciale pe care le poți folosi ca să obții ce îți dorești;
  • faci saltul de la bine la excelent pe toate planurile vieții tale;
  • lucrezi mai bine și mai eficient cu resursele interne de care deja dispui;
  • îți dezvolți o atitudine mentală care îți garantează succesul;
  • construiești relații pline de satisfacții cu oamenii importanți din viața ta;
  • îți construiești o imagine de sine pozitivă;
  • elimini convingerile limitatoare;
  • te eliberezi de dependențe, vicii și obiceiuri distructive;
  • obții respectul și aprecierea celor din jurul tău.

carte NLP

Toate aceste lucruri sunt simplu de obținut dacă înveți să gândești corect, să-ți folosești creierul la adevăratul lui potențial. Tu poți aplica aceleași strategii ca și oamenii de succes pe care îi admiri. Poți avea atitudinea mentală a unui om fericit dacă înveți să produci schimbările esențiale la nivelul gândurilor și percepțiilor tale asupra lumii înconjurătoare. Programarea neuroligvistică oferă cele mai puternice instrumente pentru reprogramare mentală. Îți poți schimba întreaga viață dacă îți dorești și crezi în reușită.

Ghidul Cartea Cărților în NLP reprezintă avantajul secret al celor mai importanți și influenți oameni din lume. Fă chiar acum primul pas spre viața pe care ți-o dorești și află ce gândesc învingătorii. Acționează cu încredere și fă schimbările de care este nevoie!

Află mai multe detalii aici.

Scris de Anca Ciobotaru – Marketing Manager, Editura VIDIA

[button_2 color=”red” align=”center” href=”https://www.traininguri.ro/curs-negociere-persuasiva/”]Curs Negociere Persuasivă, București[/button_2]

curs NLP practitioner

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!