Caută
Close this search box.

City Style teambuilding

Din experientele noastre in organizarea teambuilding-urilor am rugat unul din participanti sa ne spuna de ce considera ca ar trebui sa se organizeze un teambuilding intr‐o companie. Ne‐a raspuns:

“Imi place viata… imi plac oamenii, imi place sa ma distrez. Nu prea am timp din pacate. Ieri mergand spre birou am constat ca simplul motiv ca merg, uneori ma umple de bucurie. Simt un murmur interior …entuziasmul…as vrea sa il pot impartasi cu colegii mei dar nu stiu cum…!”teambuilding

Suntem oameni ai orasului. Suntem ocupati. Nu ne mai surprinde nimic, parca nu mai pastram niciun pic de inocenta in felul in care percem sau descoperim lucrurile din jur.
Acest pachet isi propune sa schimbe acest lucru si in sprijinul acestei idei, Extreme Training vine cu o solutie simpla si concreta: organizarea unui teambuilding de o zi pentru angajatii companiei dumneavoastra, tocmai “acasa”. Este simplu si la indemana, nu necesita costuri de deplasare si nu rapeste mult timp, motiv pentru care poate fi organizat si in timpul saptamanii. In plus, angajatii dumneavoastra se vor distra de minune si vor ramane cu amintiri foarte frumoase si multe lucruri invatate. Toate acestea intr‐o singura zi! O zi de neuitat!

[order_box style=”3″ title=”SOLICITAȚI ACUM OFERTA PERSONALIZATA” alignment=”center”]

Persoana de contact: Antonio CIOCAN

Telefon:0737 499 499

Email: antonio@traininguri.ro

Ideal ar fi să știți numărul de persoane pe care doriți să le înscrieți, o perioadă estimativă de desfășurare și un buget mediu ce poate fi alocat. În această situație ofertarea către dumneavoastră se poate face foarte rapid.

[/order_box]

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!