Caută
Close this search box.

Cos pas 4 – detalii plată

[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

Alege varianta de plată preferată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Bifați mai jos opțiunea de plată dorită:

plata online

Online, ACUM, folosind card de credit sau de debit

Dacă alegi această variantă, vei fi direcționat automat către o pagină securizată de plată prin intermediul Mobil Pay, iar pe e-mail vei primi confirmarea plății și factura fiscală.

Transfer prin internet banking​

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking (dacă aveți cont) fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică. Dacă veți alege această variantă, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.​

La sediul Extreme Training (numerar sau cu cardul)

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara, nr. 18, et. 1, București, sector 6). Dacă veți alege această variantă, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.

Mergeți la bancă

a) Puteți achita numerar la orice sucursală BCR din București sau din țară (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).
b) Puteți merge cu factura proformă la banca la care aveți deschis contul și faceți ordin de plată.
Dacă veți alege această variantă, după ce veți apăsa butonul Finalizează înscrierea!, veți primi automat pe e-mail factura proformă împreună cu toate instrucțiunile necesare.

Informații privind facturarea și plata.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent de cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului).. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura FISCALĂ

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății .  Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Sumar comandă

Valoare fără discount:

5380,00 lei​

Discount Volum:

-400,00 lei

Discount Înscriere Timpurie:

-2420,00 lei

Economisești:

2820,00 Lei

Valoare totală:

2560,00 lei

Total cursuri:

1

Total participări:

3

După ce alegi metoda de plată preferată apasă continuă pentru a trece la confirmarea comenzii.

Înscrierea online este mai simplă și ne asigurăm că datele sunt transmise corect.
Dacă ai neclarități și dorești să finalizezi această înscriere la telefon, sună la: 0726005555 / 0314252534 (program: Luni - Vineri: 9.00 - 17.00)

La Extreme Training te bucuri de:

Cursuri și traineri de prestigiu

Cursurile marca Extreme Training sunt garanția calității.

Te poți răzgândi

Ai 7 zile în care te poți răzgândi și poți să anulezi comanda.

Cumperi în siguranță

Toate datele sunt transmise securizat, pentru cumpărături în deplină siguranță.

[wpcrmcartscript]
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!