Cum reduci stresul cauzat de persoane?

Tehnica isi dovedeste eficineta daca este aplicata! Exte un exercitiu simplu din categoria exercitiilor de programare neurolingvistica (NLP). E foarte usor, testeaza si ofera-mi feedbackul!

curs NLP practitioner

Rate this post
Te-ar putea interesa și:

8 răspunsuri

  1. sper ca in viitor persoana la care te-ai gandit te va ”stresa” mai putin! 🙂

 1. Recunosc am fost sceptic ca va functiona. Am un coleg care ma stresa numai cand il vedeam.
  Am facut in dimneata asat exercitiul si aproape m-am scoat cand m-am intalnit cu el. Nu numai ca nu mai ma enerva, aproape ca imi venea sa zambesc.

  Multumesc

 2. E placut sa vad tehnicile NLP puse in practica in limba romana. Pana acum l-am vazut doar pe Richard Bandler in multe tutoriale, iar metodele sunt extrem de similare. Pentru a functiona trebuie mult antrenament, atat pentru cel care aplica metodele cat si pentru cel care este “hipnotizat”.
  Parerea mea e ca meritul efortul.

 3. Buna, Marian!
  Exercitul tau mi-a produs o stare de iritare extraordinara ( vis-avis de persoana pe care ziceai sa ne-o inchipuim mare si apoi mica), nu a avut deloc efectul scontat.

  1. @Giorgiana
   Se poate intampla si nu-i anormal deloc. Fiind un exercitiu filmat nu aveam cum sa explic toate posibilitatile.
   Este foarte posibil sa creasca starea de iritare cand o maresti (asa ar trebui) apoi sa nu mai revi intial.

   In acest caz este urmatoarea varianta: Doar micsorezi persoana, adica faci doar a doua parte a exercitiului. Faptul ca ti s-a modificat starea este un pas important, pentru ca ai o conexiune puternica intre imagini si sentimente. Trebuie numai sa gasesti caile potrivite pentru a exploata acest lucru. Multumesc pentru feedback
   🙂

 4. Cred ca acest exercitiu are efect asupra unor persoane,parerea mea este ca ar trebui sa lucrezi mai mult la cauza si nu la efect,deoarece noi suntem responsabili de ce ni se intampla,in consecinta daca o persoana ma enerveaza eu nu ma gandesc cum sa scap de acest sentiment,dimpotriva il accept si incerc sa il depasesc gandindu-ma ce am facut de acea persoana are aceasta atitudine fata de mine,ca pe viitor sa nu se repete acest lucru.Cred ca este mult mai bine asa decat sa fac acest exercitiu de fiecare data.De fapt rolul unui trainer,sau unul dintre ele,este acela de a identifica nevoia de training a fiecarui individ in parte si de ai oferi exact ceea ce are nevoie.Aceasta “haina”se poate intampla sa nu fie potrivita pentru toata lumea,nu toti poarta aceiasi masura. Sunt sigur ca dupa aceste randuri,ma vei contacta si ma vei coopta in echipa ta pentru a duce Extreme Training pe cele mai inalte culmi ale succesului.Te-am enervat 🙂 urmareste clipul de mai sus.
  Toate cele bune.

  Liviu

  1. @ liviu
   da, poti lucra si la cauza, sunt de acord cu ce spui. Pana gasim noi o metoda eficienta de a scapa de anumite persoane din viata noastra nimic nu ne opreste sa reducem disconfortul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!