Caută
Close this search box.

Lupul de pe Wall Street reînvie mediul de afaceri din Romania

lupul de pe wall streetÎn contextul în care Uniunea Europeană se confruntă cu o rată de șomaj, în acest an, de 10,31%, față de 6,37% cât are SUA, unul dintre cei mai de succes brokeri de pe Wall Street, Jordan Belfort, va susține în țara noastră, în data de 18 noiembrie, o conferință de business în care va dezvălui românilor rețeta succesului său în afaceri, dar și motivele pentru care mediul de afaceri din România nu reușește să progreseze.

Evenimentul de business al anului, organizat de Extreme Training, face parte dintr-un turneu de conferințe pe care Lupul de pe Wall Street le-a susținut în această perioadă în Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Shanghai, Beijing, Australia, Londra, Singapore și în 15 orașe mari din Statele Unite ale Americii.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese, fiind intrepretat de Leonardo DiCaprio.

În zilele noastre, programul său – Straight Line Persuasion – îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, sex, pregătire educațională sau statut social și îi ajută să obțină reușite, abundență și succes în afaceri fără să-și compromită integritatea sau etica. La eveniment deja și-au rezervat locuri oameni de afaceri din România, dar și oameni care doresc să-și îmbunătățească arta și știința persuasiunii și vor să dezvolte o afacere de succes.

Țara noastră are nevoie de o redresare, iar această redresare trebuie să înceapă de la mediul de afaceri. Trebuie să învățăm cum să fim mai persuasivi, trebuie să ne dorim mai mult să avem inițiative private deoarece, așa cum am tot auzit în ultima decadă, mediul de afaceri reprezintă motorul unei economii naționale. Considerăm că venirea unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume în țara noastră va avea un impact benefic asupra mentalității noastre și asupra atitudinii noastre referitoare la antreprenoriat și la independența financiară a indivizilor. Românii trebuie să se întrebe mai rar Eu unde mă angajez? și mai des Eu ce afacere îmi deschid?, deoarece aceasta din urmă a fost una dintre întrebările pe care și Jordan Belfort și le-a pus la un moment dat, iar rezultatele au fost uluitoare”, declară Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului și manager Extreme Training.

[tour style=”6″ get_started_link=”http%3A%2F%2Fwww.traininguri.ro%2Fbilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street%2F” get_started_text=”Conferin%C8%9Ba%20Jordan%20Belfort%2C%2018%20noiembrie” headline=”E%C8%99ti%20interesat%20s%C4%83%20participi%20la%20conferin%C8%9B%C4%83%3F” subheadline=”clic%20mai jos%20pentru%20detalii%20%C8%99i%20%C3%AEnscriere”]

 

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!